Αρχική Ελλάδα Έκθεση Αυτοκινήτου: Πανελλαδική Πρεμιέρα για το DS 4 HYBRID και το DS...

Έκθεση Αυτοκινήτου: Πανελλαδική Πρεμιέρα για το DS 4 HYBRID και το DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

27
0


Στην έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo, η γαλλική πολυτελής μάρκα DS Automobiles παρουσιάζει σε Πανελλήνια Πρεμιέρα το νέο DS 4 HYBRID που συνδυάζει αρμονικά την Avant Garde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, και το κορυφαίο Plug-in υβριδικό DS 7 300ps 4×4 που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τις υψηλές επιδόσεις με την αποδοτικότητα.

DS4 HYBRID

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DS 4, η επιτομή της γαλλικής φινέτσας, παρουσιάζεται σε νέες εκδόσεις PALLAS και ÉTOILE που αντανακλούν το κορυφαίο savoir-faire της μάρκας, προσφέροντας επίπεδα εξοπλισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, καθώς και με νέα υβριδική τεχνολογία.

Το DS 4 HYBRID ξεκινά αθόρυβα χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια, με μηδενικές εκπομπές CO2, ενώ όταν απαιτηθεί συνδυάζει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές μορφές ενέργειας για αξιοσημείωτη οδηγική άνεση και τεράστια αποδοτικότητα. Συγκεκριμένα, σε μια αστική διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων, η τεχνολογία HYBRID καθιστά δυνατή την ηλεκτροκίνηση για περισσότερο από το 50% της διαδρομής, με όφελος έως και 40% στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα HYBRID είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αυτόνομα. Η μπαταρία φορτίζεται αυτόματα κατά την οδήγηση, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια ή να περιμένετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

Επιπρόσθετα, στην έκθεση Auto Athina 2024 η DS παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό την Νέα Collection ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY η οποία αποτελεί ωδή στην γαλλική τέχνη του ταξιδιού. Η ειδική έκδοση είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας – έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας:  τον Antoine de Saint Exupéry. Η νέα έκδοση υπόσχεται να κάνει τη κάθε διαδρομή ξεχωριστή και το κάθε ταξίδι μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρμονία του εσωτερικού, η απαράμιλλή πολυτέλεια του δέρματος Nappa, οι αριστοτεχνικές λεπτομέρειες με χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως η μοναδική ραφή pearl σε σχήμα μαργαριταριού στις εσωτερικές επενδύσεις, το ανάγλυφο μοτίβο guilloché “Clous de Paris” στο εσωτερικό φινίρισμα που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία, καθώς και η τεχνοτροπία “bracelet” στο δέρματα – σήμα κατατεθέν της DS Automobiles – αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ του οδηγού και δημιουργούν μία μοναδική οδηγική εμπειρία αξεπέραστης άνεσης και πολυτέλειας.

Εάν θέλετε να δείτε από κοντά τα καινούργια αυτοκίνητα της DS με την υψηλή αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα, προλαβαίνετε. Οι πύλες της έκθεσης θα παραμείνουν ανοικτές έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο & Κυριακή από 10:00 – 21:00 και Δευτέρα έως Παρασκευή από 14:00 – 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 10€- Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

.

 



zougla.gr