Αρχική Ελλάδα Συναισθηματικός Αγώνας για τον Nakagami στην Ιαπωνία

Συναισθηματικός Αγώνας για τον Nakagami στην Ιαπωνία

27
0


του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της IDEMITSU Honda LCR Takaaki Nakagami, ο μόνος Ιάπωνας οδηγός της μεγάλης κατηγορίας MotoGP, πέρασε τη γραμμή τερματισμού στη 13η θέση στον Αγώνα της Κυριακής στο Mobility Resort Motegi. όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου του 2024 ο Ιάπωνας θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως μόνιμη συμμετοχή και έτσι ουσιαστικά αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του “Taka” μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο Takaaki Nakagami τα έδωσε όλα, ξεκινώντας από την 21η θέση του grid, πραγματοποιώντας μια αξιοσημείωτη επιστροφή στις πιο μπροστά θέσεις και παλεύοντας μέχρι το τέλος του Αγώνα. Καθώς λοιπόν ήταν ο τελευταίος Αγώνας του Nakagami στο Motegi ως αναβάτης πλήρους απασχόλησης MotoGP, ήταν γεμάτος συναισθήματα για τον ίδιο και το πλήθος που τον παρακολούθησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Είτε επρόκειτο για ένα κίνητρο που είχε, είτε για τις πρόσφατες βελτιώσεις, ο Nakagami έδωσε μια ισχυρή απόδοση στην έδρα του, πετυχαίνοντας ξανά να είναι στους βαθμούς. Ομολόγησε ότι ένιωθε στα καλύτερά του στην πίστα, με μοναδικό στόχο να δώσει στους πιστούς υποστηρικτές του και στην ομάδα του έναν λόγο να ζητωκραυγάζουν. Και σίγουρα το πέτυχε, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

photo: Mateusz Jagielski
@mj_photogp

Takaaki Nakagami 13η θέση

«Ήταν ένας πολύ συναισθηματικός Αγώνας. Τον απόλαυσα πολύ και ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους θαυμαστές μου. Ήξερα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω ξεκινώντας από το πίσω μέρος του grid, οπότε κάθε ρίσκο άξιζε τον κόπο, και φυσικά, το να πετυχαίνω να είμαι στους βαθμούς είναι πάντα ωραίο. Προσπάθησα να φτάσω το γκρουπ που είχα μπροστά, αλλά στο τέλος, πέρασα τη γραμμή τερματισμού 13ος. Κατά τη διάρκεια του γύρου μετά τον Αγώνα, μπορούσα να νιώσω τη ζεστασιά των οπαδών και αυτό ήταν εξαιρετικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που με στήριξαν».



zougla.gr