Αρχική Ελλάδα Βίντεο – σοκ: Γλίτωσε στο παρά ένα από τα κέρατα του ταύρου

Βίντεο – σοκ: Γλίτωσε στο παρά ένα από τα κέρατα του ταύρου

33
0


Ένας ταυρομάχος από το Περού κατακρεουργήθηκε βάναυσα στα οπίσθια και το πόδι του κατά τη διάρκεια της πρώτης του παράστασης στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεατής κατέγραψε σε βίντεο τη φρικτή στιγμή που ο ταύρος καρφώνει ένα από τα κέρατά του στον γλουτό του Αντρές Ρόκα Ρέι, 27 ετών, τον οποίο στη συνέχεια τον πετά σαν κούκλα στον αέρα, με αποτέλεσμα να διαγράψει μια στροφή πριν καταλήξει στο έδαφος, προσπαθώντας να κουλουριαστεί ώστε να προστατευτεί από το μαινόμενο ζώο.

 

Στη συνέχεια, ο αφηνιασμένος ταύρος βάρους σχεδόν ενάμιση τόνου, εξαπολύει και δεύτερη επίθεση, με τα κέρατά του να καρφώνονται στα ρούχα του ταυρομάχου, τινάζοντας τον βίαια, ενώ οι βοηθοί, χρησιμοποιώντας χρωματιστά πανιά, προσπαθούν να του αποσπάσουν την προσοχή του μαινόμενου ζώου ώστε να απομακρυνθεί από τον τραυματισμένο ταυρομάχο και να το ηρεμήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραυματισμένος νεαρός ταυρομάχος κατορθώνει τελικά να σταθεί στα πόδια του και να βγει κουτσαίνοντας από την αρένα του Las Ventas, υποβασταζόμενος από τους βοηθούς.

Ο Αντρές Ρόκα Ρέι έφερε σοβαρά τραύματα στο γλουτό και στη κνήμη, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο της αρένας ταυρομαχιών, με την ιατρική έκθεση να αναφέρει ότι ο ταυρομάχος υπέστη «δύο τραύματα που προκλήθηκαν από κέρατο ταύρου στο οπίσθιο 1/3 του εγγύς τμήματος του δεξιού μηρού. Το ένα 15 εκατοστά προς τα εμπρός, το οποίο προκάλεσε βλάβη στους μυς της ποδοκνημικής περιοχής και θλάση του ισχιακού νεύρου και άλλο ένα  15 εκατοστά προς τα μέσα, το οποίο προκάλεσε βλάβη στον μείζονα γλουτιαίο μυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός ταυρομάχος  γίνεται πρωτοσέλιδο, καθώς και στο παρελθόν είχε τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, το 2016 είχε δημοσιοποιηθεί ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο που τον έδειχνε να κατακρεουργείται από έναν αφηνιασμένο ταύρο, λίγες μόνο ημέρες από όταν κατάφερε να ξανασταθεί όρθιος μετά από μια του λιποθυμία κατά τη διάρκεια μιας ακόμη αποτυχημένης ταυρομαχίας.

Ήταν η τέταρτη φορά εκείνη τη χρονιά που ο νεαρός ταυρομάχος περνούσε τη πόρτα του χειρουργείου.

Πλέον, έχει κερδίσει τον τίτλο του «χειρότερου ταυρομάχου του κόσμου», με κάποιους θεατές να αναρωτιούνται αν ο Αντρές Ρόκα Ρέι θα έπρεπε ίσως να ακολουθήσει μια διαφορετική καριέρα και όχι αυτή του ταυρομάχου.



zougla.gr