Αρχική Ελλάδα Μπόρατς Μπάνια Λούκα-Παναθηναϊκός: Στις 22:00 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες...

Μπόρατς Μπάνια Λούκα-Παναθηναϊκός: Στις 22:00 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

25
0


Στη Βοσνία θα δοκιμαστεί στις 22:00 (Cosmote Sport 5) ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Europa Conference League.

Οι περσινοί πρωταθλητές Βοσνίας σαφώς και δεν… τρομάζουν ως αντίπαλος κι ως μέγεθος, όμως δεν παύουν να είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με μεγάλο ενθουσιασμό που ψάχνει τη δική του μεγάλη στιγμή στην Ευρώπη, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά σε φάση ομίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ την άλλη πλευρά όμως κι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να κάνει το πρώτο βήμα προς τα νοκ-άουτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού»,  Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ξεκινώντας βασικούς τους Σένκεφελντ, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπακασέτα, Πελίστρι αλλά και τον Σπόραρ, με τον Σλοβένο φορ να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στην ενδεκάδα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς, Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ, Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Μακσίμοβιτς, Πελίστρι, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Σπόραρ.





zougla.gr