Αρχική Ελλάδα Ο Keanu Reeves θα τρέξει στον τελευταίο φετινό αγώνα του Toyota GR...

Ο Keanu Reeves θα τρέξει στον τελευταίο φετινό αγώνα του Toyota GR Cup στην Αμερική

33
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Keanu Reeves, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ και από τους μοναδικούς διάσημους ανθρώπους που δεν έχει συνδυαστεί ποτέ το όνομα του σε σκάνδαλο, θα τρέξει έναν μοναδικό αγώνα στο Toyota GR Cup στο Indianapolis Motor Speedway αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Reeves δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί, αλλά δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το Road and Track, με τον Reeves θα συμμετάσχει επίσης ο σταρ του YouTube Cody Jones του καναλιού Dude Perfect, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνες αυτοκινήτου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Keanu έχει κάποια εμπειρία σε αγώνες καθώς έχει δύο συμμετοχές στον αγώνα διασημοτήτων Long Beach το 2009 και το 2010, ενώ όντας πολυτάλαντος, εκτός από την υποκριτική έχει και δική του μπάντα αλλά και εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών.

Ο ηθοποιός είναι επίσης τακτικός επισκέπτης των αγώνων της Φόρμουλα 1 και διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθιστώντας τον Reeves πραγματικό γνώστη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αυτοκινήτων.

Η συμμετοχή του στο GR Cup θα είναι το πιο σημαντικό βήμα που έχει κάνει μέχρι στιγμής στα αγωνιστικά μονοπάτια. Τα αυτοκίνητα είναι ειδικά προετοιμασμένα Toyota GR86 παραγωγής με, roll cage, σπορ ανάρτηση και ελαστικά Continental. Όλα τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται από την Toyota στη Βόρεια Καρολίνα και είναι η πρώτη φορά που ο Reeves θα τα βάλει με επαγγελματίες οδηγούς.

Αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον John Wick, σωστά;





zougla.gr