Αρχική Ελλάδα Champions League: Ήττα-σοκ με 1-0 της Ρεάλ από τη Λιλ, μεγάλες νίκες...

Champions League: Ήττα-σοκ με 1-0 της Ρεάλ από τη Λιλ, μεγάλες νίκες για Μπενφίκα, Άστον Βίλα και Γιουβέντους!

25
0


Η Ρεάλ Μαδριτης γνώρισε την ήττα το βράδυ της Τετάρτης με 1-0 σκορ στην έδρα της Λιλ, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ενώ μεγάλες νίκες σημείωσαν η Μπενφίκα (4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης) η Άστον Βίλα (1-0 την Μπάγερν Μονάχου) και η Γιουβέντους (3-2 στην έδρα της Λειψίας) παρά το γεγονός μάλιστα ότι αγωνιζόταν από το 59′ με παίκτη λιγότερο και βρέθηκε να χάνει με 2-1.

Φυσικά στην αποψινή βραδιά πρωταγωνίστησε ο Αλέξανδρος Τζόλης, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στη διοργάνωση με ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο εν τέλει χάρισε στην Μπριζ τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Στουρμ Γκρατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο 22χρονος Έλληνας εξτρέμ βρήκε δίχτυα με ένα εξαιρετικό τελείωμα στο 24ο λεπτό του αγώνα και φυσικά ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP της αναμέτρησης.

Όπως προαναφέραμε η αποψινή βραδιά κύλησε άσχημα για τις Ρεάλ, Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο «Πιέρ Μορουά» η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης έχασε 1-0 από τη Λιλ με ένα πέναλτι του Τζόναθαν Ντέιβιντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η «βασίλισσα» έχασε μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Λουκά Σεβαλιέ να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Βίλα Παρκ» η Άστον Βίλα επικράτησε 1-0 της Μπάγερν, σκορ του ιστορικού τελικού του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1982. Τότε, είχε σκοράρει ο Πίτερ Γουϊδ. Απόψε ο νέος σούπερ σταρ της Βίλα, ο 20χρονος Κολομβιανός Τζον Ντουράν.

Από τη μεριά της η Μπενφίκα έκανε επίδειξη δύναμης στο Ντα Λουζ με 4-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να μην βρίσκεται ανάμεσα στους σκόρερ, αλλά να είναι μόνιμη πηγή κινδύνων, ενώ είχε και δοκάρι στο Α΄ ημίχρονο.

Συναρπαστικό ματς έγινε στη Λειψία, όπου η Γιουβέντους νίκησε 3-2, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ενώ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντι Γκρεγκόριο στο 59΄. Όμως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν «καυτός» και πέτυχε δύο γκολ με το δεύτερο να είναι σπάνιας ομορφιάς. Στο 82΄ Φρανσίσκο Κονσεϊσάο (γιος του Σέρζιο) ήταν ξανά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής διαμορφωνοντας το τελικό 2-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα θαυμάσιο γκολ πέτυχε και ο Μο Σαλά στο εύκολο 2-0 της Γιουβέντους από τη Μπολόνια, με την οποία δεν αγωνίστηκε (έμεινε στον πάγκο) ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Αντίθετα, ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο, αντικαθιστώντας στο 72΄ τον Ρόμπερτσον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ-Μπολόνια 2-0 

Γκολ: 11′ ΜακΆλιστερ (Λίβερπουλ), 75′ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

 

Λειψία-Γιουβέντους 2-3 

Γκολ: 31′, 65′ πεν. Σέσκο (Λειψία), 50′, 68′ Βλάχοβιτς (Γιουβέντους)

 

 

Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0 

Γκολ: 13′ Ακτούρκογλου (Μπενφίκα), 53′ πεν. Ντι Μαρία (Μπενφίκα), 75′ Αλεξάντρερ Μπα (Μπενφίκα), 84′ πεν. Κιοκτσού (Μπενφίκα)

 

Δοκάρι για τους Ισπανούς σε προσπάθεια του Λίνο στο 37′.

 

Δοκάρι είχε ο Παυλίδης για την Μπενφίκα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μονακό 2-2 

Γκολ: 45+3′ Σούτσιτς (Ντιναμό), 66′ Μπατούρινα (Ντιναμό), 74′ Σαλισού (Μονακό), 90′ πεν. Ζακάρια (Μονακό)

 

Λιλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 

Γκολ: 45+2′ πεν. Ντέιβιντ (Λιλ)

 

Άστον Βίλα-Μπάγερν 1-0 

Γκολ: 79′ Ντουράν (Άστον Βίλα)

 

 

 

Στουρμ Γκρατς-Μπριζ 0-1 

Γκολ: 24′ Τζόλης (Μπριζ)

 

Τα αποτελέσματα των δύο σημερινών αγώνων που άρχισαν στις 19:45:

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αταλάντα 0-3 

Γκολ: 21′ Τζιμσίτι (Αταλάντα), 44′ Λούκμαν (Αταλάντα), 48′ ,Μπελανόβα (Αταλάντα)

 

Τζιρόνα-Φέγενορντ 2-3

Γκολ: 19′ Νταβίντ Λόπεθ (Τζιρόνα), 22′ αυτ. Ερέρα (Φέγενορντ), 33′ Μιλάμπο (Φέγενορντ), 73′ Φαν Ντε Μπεκ (Τζιρόνα),  79′ αυτ. Κρέιτσι (Φέγενορντ)

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

 



zougla.gr