Αρχική Κόσμος Η «αρρωστημένη πρόταση» του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ στην Νταϊάνα

Η «αρρωστημένη πρόταση» του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ στην Νταϊάνα

47
0


Μία ακόμη ανατριχιαστική αποκάλυψη έγινε γνωστή σχετικά με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «τέρας» από τους δικηγόρους των γυναικών που λένε ότι τις βίαζε και τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Την ίδια άποψη φέρεται να είχε για εκείνον και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία έβγαινε με τον γιο του Ντόντι Αλ Φαγιέντ, η οποία μάλιστα του είχε βγάλει και ψευδώνυμο.

Η «αρρωστημένη πρόταση» στην Νταϊάνα

Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ Paul Burrell, όταν η Νταϊάνα άκουσε την πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, έτρεμε και φέρεται να αποκάλεσε τον μεγιστάνα «φρικιό» μετά από αυτό το περιστατικό που συνέβη πριν από τη σχέση της με τον Ντόντι.

Σε μία συνάντηση με τον Φαγιέντ – πριν ακόμα η Νταϊάνα κάνει σχέση με τον Ντόντι –ο ιδιοκτήτης των Harrods είπε στην πριγκίπισσα: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση πρώτος είναι ο πατέρας».

Στη συνέχεια καυχήθηκε: «Θα κοιμηθώ μαζί σου».

Η πρόταση αυτή αρρώστησε την Νταϊάνα και την άφησε να τρέμει για αρκετή ώρα μετά τη συνάντησή τους, σύμφωνα με τον Paul Burrell.

Μάλιστα, ο πρώην μπάτλερ είπε ότι η πριγκίπισσα αναφερόταν σε αυτόν ως ο «Γιόντα», από τον ζαρωμένο πράσινο χαρακτήρα του Star Wars — και «Θεό» λόγω του αχαλίνωτου εγώ του.

Ο Paul Burrell, σύμφωνα με πληροφορίες από την Mirror, φέρεται να είπε ότι ο Αλ Φαγιέντ είπε στην πριγκίπισσα: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου, γιατί σύμφωνα με την αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας προηγείται». Ο Burrell πρόσθεσε ότι στη συνέχεια καυχήθηκε: «Θα κοιμηθώ μαζί σου».

«Μπορείς να φανταστείς να κάνεις έρωτα με τον Yoda;»

Ο Burrell ισχυρίστηκε ότι η Νταϊάνα είπε ότι ο ιδιοκτήτης του Harrods ήταν σαν τον χαρακτήρα του Star Wars «Yoda» και «Θεός» λόγω της μεγάλης γνώμης που είχε για τον εαυτό του. Είπε επίσης ότι συχνά την άγγιζε χωρίς τη συγκατάθεσή της, ισχυρίστηκε.

Για όσους δεν θυμούνται, αυτός είναι ο Yoda

Ο μπάτλερ σε δήλωσή του στη Sun, είπε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν βγήκε τρέχοντας από το γραφείο του τρέμοντας και μου τα είπε: «Μπορείς να φανταστείς να κάνεις έρωτα με τον Yoda;», εξομολογήθηκε στο μπάτλερ της η Νταϊάνα.



in.gr