Αρχική Ελλάδα Η Rolls-Royce αποχαιρετά τις αντιπροσωπείες – Πλέον οι πελάτες θα εξυπηρετούνται στα...

Η Rolls-Royce αποχαιρετά τις αντιπροσωπείες – Πλέον οι πελάτες θα εξυπηρετούνται στα ιδιωτικά διαμερίσματα-γραφεία

30
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι μάρκες πολυτελών αυτοκινήτων επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους την απόλυτη εμπειρία, καθοδηγώντας τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγγελίας και επιτρέποντάς τους να κάνουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις. Συνήθως, αυτό γίνεται σε μια αντιπροσωπεία, αλλά ούτε ο πιο φανταχτερός αντιπρόσωπος δεν είναι αρκετός για τη Rolls-Royce, και τώρα έχει ακόμη πιο αποκλειστικές τοποθεσίες για να κάνετε την παραγγελία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία εγκαινίασε το «ιδιωτικό της διαμέρισμα-γραφείο» στη Νέα Υόρκη. Το γραφείο, το οποίο είναι ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Meatpacking District της Νέας Υόρκης, έρχεται να προστεθεί σε άλλες τοποθεσίες Private Office στη Σαγκάη και το Ντουμπάι. Η Rolls-Royce λέει ότι άνοιξε αυτή τη νέα τοποθεσία για να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες.

Αφού ο πελάτης κλείσει ραντεβού λοιπόν, το εξειδικευμένο προσωπικό θα τον βοηθήσει ώστε να κάνει τα αυτοκινητιστικά του όνειρα πραγματικότητα και μπορεί να του δείξει διάφορα υφάσματα, χρώματα, δέρματα και υφάσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα διαμερίσματα-γραφεία έχουν μέγεθος 600τ.μ. και παρέχουν όλες τις ανέσεις. Πριν από το άνοιγμα των ιδιωτικών γραφείων στη Νέα Υόρκη, τη Σαγκάη και το Ντουμπάι, οι πελάτες έπρεπε να ταξιδέψουν στα βρετανικά κεντρικά γραφεία της μάρκας στο Goodwood για να έχουν την απόλυτη περιποίηση. Ένα πέμπτο Private Office θα ανοίξει στη Σεούλ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

«Τα σημερινά εγκαίνια ενός μόνιμου ιδιωτικού γραφείου στη Νέα Υόρκη σηματοδοτούν μια σημαντική στιγμή για τη Rolls-Royce Motor Cars στην Αμερική», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce, Chris Brownridge. «Η επένδυσή μας είναι η απάντηση στη σταθερά αυξανόμενη δέσμευση που βλέπουμε από τους πελάτες μας στη Βόρεια Αμερική σε αυτή την περιοχή, προκαλώντας συνεχώς τους σχεδιαστές μας να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν ακόμη πιο συναρπαστικές και φιλόδοξες παραγγελίες».



zougla.gr