Αρχική Ελλάδα Ο μοιραίος σταθμάρχης της Λάρισας τα έπινε με συναδέλφους του την ώρα...

Ο μοιραίος σταθμάρχης της Λάρισας τα έπινε με συναδέλφους του την ώρα της τραγωδίας στα Τέμπη

68
0


Για δύο τουλάχιστον μάρτυρες, πέρα από τις μέχρι σήμερα γνωστές μαρτυρίες περιοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι είδαν τον προφυλακισμένο σταθμάρχη των Τεμπών Βασίλη Σαμαρά, να «τα πίνει μαζί με συναδέλφους του» τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος κάνει λόγο μιλώντας στη «Ζούγκλα» ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης, ο οποίος έχει αναλάβει τη στήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό ενός πολυτραυματία.

Σύμφωνα με τον κ.Μπαρτζώκη, ο ένας μάρτυρας είναι χομπίστας ραδιοερασιτέχνης από την Αθήνα,  ο οποίος τον κάλεσε και του είπε ότι «ο σταθμάρχης λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του τρένου από την Λάρισα εγκατέλειψε το πόστο του και μαζί με άλλους και κάποιες γυναίκες έπιναν ποτά σε διπλανή καφετέρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι σήμερα, θα περίμενα να έχει γίνει εξακρίβωση της συγκεκριμένης μαρτυρίας, κάτι το οποίο όμως δεν μπορώ να πω ότι έχει γίνει. Γνωρίζουμε όμως ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάζεται στην Αθήνα, σε κάποιο αεροδρόμιο. Το πρόσωπο αυτό μιλάει για γυναίκες, ουίσκια και καβάτζες».

Και δεύτερος μάρτυρας

Ο κ. Μπαρτζώκης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπάρχει και δεύτερος μάρτυρας που είδε τον σταθμάρχη να είναι εκτός υπηρεσίας το μοιραίο βράδυ:

«Υπάρχει και δεύτερος μάρτυρας -κάτι που αποκαλύπτω για πρώτη φορά δημόσια-  οποίος τυγχάνει να είναι και πεθερός αστυνομικού της Λάρισας, ο οποίος επίσης είδε τον Βασίλη Σαμαρά να διασκεδάζει μαζί με συναδέλφους του του ΟΣΕ, αφότου αναχώρησε το τρένο από τη Λάρισα, στις 11:05 το βράδυ. Και απ’αυτό συνάγεται ότι  κατά το μοιραίο 11λεπτο δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ του σταθμάρχη και του μηχανοδηγού. Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν το ταχύτερο δυνατόν από τις δικαστικές αρχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε το ηχητικό με τη μαρτυρία του δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη



zougla.gr