Αρχική Ελλάδα Μεθυσμένος οδηγός έσπειρε τον τρόμο

Μεθυσμένος οδηγός έσπειρε τον τρόμο

66
0


Πανικός προκλήθηκε το Σάββατο, 31 Αυγούστου, στους δρόμους του Μπρούκλιν, στις ΗΠΑ, όταν ένας 61χρονος οδηγός, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησε δύο πεζούς και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προτού το όχημά του αναποδογυρίσει στη μέση του δρόμου.

Ο Olubunmi Awoluyi, 61 ετών, οδηγούσε μεθυσμένος στο Rockaway Parkway. Κάνοντας αναστροφή σε μια οδό, παρέσυρε με το μίνι βαν του μια 26χρονη μητέρα με το 3χρονο παιδί της, καθώς έκαναν βόλτα στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η γυναίκα έπεσε αναίσθητη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως.

Ένας διανομέας είδε το συμβάν και αποφάσισε να ακολουθήσει τον Awoluyi, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί την ξέφρενη πορεία του. «Δεν ήξερα που πήγαινε, αλλά αποφάσισα να τον ακολουθήσω», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται το μίνι βαν του δράστη να πέφτει στη συνέχεια πάνω σε ένα μαύρο τζιπ και έπειτα σε ένα καφέ φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

 

Περίπου 12 πολίτες, που βρίσκονταν στο σημείο, έσπευσαν να σπρώξουν το βαν, ώστε να μην συνθλίψει τον 61χρονο. «Αιμορραγούσε από το στόμα. Υπήρχε αίμα στο δρόμο. Ήταν κάπως τρομακτικό να βλέπεις κάποιον να εγκλωβίζεται και να συνθλίβεται», δήλωσε ένας μάρτυρας στο CBS.

Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα. Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, ένα μπουκάλι αλκοόλ έπεσε στον δρόμο. Ένα ακόμη βρέθηκε μέσα στο όχημα.

Ο Awoluyi κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απερίσκεπτη οδήγηση και εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.



zougla.gr