Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ της ΛΑΡΙΣΑΣ για ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ,...

ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ της ΛΑΡΙΣΑΣ για ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ, τι ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ

183
0

Στη Λάρισα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κάνοντας μία στάση στο ταξίδι του από την Ξάνθη προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με το onlarissa βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα στη Βελίκα, καλεσμένος του πρώην προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Μπατζηλιώτη.

Η μεγάλη παρέα και τα θέματα που συζήτησαν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο τραπέζι βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο απόστρατος, πρώην διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας επί Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρης Πρεζεράκος, ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγκος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και επί μακρόν στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή Κώστας Αργυρόπουλος και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ζέικος.

Η συζήτησή τους κινήθηκε σε χαλαρό κλίμα, με τα πολιτικά να είναι ελάχιστα, με εξαίρεση ορισμένες αναφορές στην επέλαση του ακροδεξιού μπλοκ στην Ευρώπη.

Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε θέματα συζήτησης βγαλμένα από την καθημερινότητα, για την οποία φέρεται να συμβούλεψε και τον Δήμαρχο Λαρισαίων, να έχει την προσοχή του.