Αρχική Ελλάδα Verstappen προς τους επικριτές του: «Να πάνε να γ@@@ν»

Verstappen προς τους επικριτές του: «Να πάνε να γ@@@ν»

59
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το GP της Ουγγαρίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας στον οποίο θριάμβευσε η McLaren κάνοντας το 1-2 με τους Piastri – Norris. Μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη στην καριέρα του Oscar Piastri.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως που σημάδεψε τον αγώνα και προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις ήταν η επική μονομαχία των Hamilton – Verstappen για την τρίτη θέση. Οι δύο πρωταθλητές έδωσαν μία μάχη που κράτησε πολλούς γύρους και έληξε όταν ο Ολλανδός μπλόκαρε τους τροχούς του σε φρενάρισμα και έπεσε πάνω στον Βρετανό. Το μονοθέσιο του σηκώθηκε στον αέρα αλλά θα κατάφερε να προσγειωθεί κανονικά και έτσι συνέχισαν και οι δύο τον αγώνα.

Τελικά ο επτάκις πρωταθλητής Hamilton θα κρατήσει την τρίτη θέση μέχρι το τέλος, ενώ από αυτή την επαφή ο Ολλανδός θα χάσει μία θέση και θα τερματίσει πέμπτος.

Τα νεύρα του Verstappen και τα «γαλλικά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια βλέπει πως δεν είναι ένα σκαλί πάνω από όλους και αντιλαμβανόμενος πως η McLaren αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του. Ήδη κατά την διάρκεια του αγώνα στο team radio λογομάχησε με τους μηχανικούς του, με πολλά μπιπ να περιέχονται στα λεγόμενα του και πολλούς να θεωρούν πως θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη.

Στη συνέχεια όμως και με το συμβάν της επαφής με τον Hamilton (στιγμή στην οποία φταίει ξεκάθαρα ο Ολλανδός), εκείνος έριξε την ευθύνη στον Βρετανό κατηγορώντας τον ότι μπήκε στη γραμμή φρεναρίσματος και τον έκοψε.

Τα νεύρα του τον κυρίευσαν εντελώς όταν μαθεύτηκε πως το βράδυ πριν το GP, ο Verstappen έπαιζε video games μέχρι τις 3 το χάραμα…

Τότε αρκετοί βγήκαν δημόσια να τον «επιπλήξουν» όπως ο πρώην πιλότος της F1, Nico Rosberg. Η αλήθεια είναι πως ο Ολλανδός παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα και παραμένει το φαβορί. Απλά για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια είναι ξεκάθαρο πως η Red Bull δεν έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Οι διαφορές μειώθηκαν και τα Grand Prix έχουν ξανά πολλούς πρωταγωνιστές.

Η απάντηση του Ολλανδού σε όλους που του κάνουν κριτική; Η παρακάτω

 



zougla.gr