Αρχική Ελλάδα Αντώνης Ρέμος: Έξι εμβάσματα 1,8 εκατ. ευρώ χτύπησαν «κόκκινο»

Αντώνης Ρέμος: Έξι εμβάσματα 1,8 εκατ. ευρώ χτύπησαν «κόκκινο»

60
0


Εμβάσματα αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ που μπήκαν στους λογαριασμούς του Αντώνη Ρέμου την περίοδο από 19/4/22 – 22/6/2022 χτύπησαν «κόκκινο» στην Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πληροφορίες από το 20σέλιδο πόρισμα της φορολογικής αρχής αναφέρουν – σύμφωνα με το Mega- πως ο γνωστός τραγουδιστής ερευνάται για έξι συγκεκριμένες συναλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ποσά ελέγχονται για ποιον λόγο μπήκαν στον λογαριασμό του Αντώνη Ρέμου, γεγονός που πρέπει να τα δικαολογήσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον Σκάι,  η φοροδιαφυγή για την οποία ελέγχεται ο τραγουδιστής φαίνεται να έγινε με «όχημα» την αγοραπωλησία εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Τα εν λόγω ποσά φέρονται να μην έχουν δηλωθεί στις φορολογικές αρχές ενώ δείχνουν να έχουν εισπραχθεί από το γνωστό τραγουδιστή. Για την Αρχή ελέγχου μαύρου χρήματος τα παραπάνω συνιστούν μεθόδευση και για τον λόγο αυτό προχώρησε η διαδικασία δέσμευσης της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έδωσε μέρος των χρημάτων αυτών σε φίλο του με τη μορφή δανείου. Ο φορολογικός έλεγχος επεκτείνεται πλέον και στον ωφελούμενο του δανείου, που είναι επιχειρηματίας και διατηρεί σχέσεις με τον τραγουδιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους δύο δικηγόρους του δημοφιλούς τραγουδιστή ο Αντώνης Ρέμος «δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση και ότι δεν θα ξαναμιλήσει για την υπόθεση, μέχρι να ξεκαθαρίσει».

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ», η απάντηση του Αντώνη Ρέμου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει χαρακτηριστικά «νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ».

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση», τονίζει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμπληρώνει ότι «ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…».

Δείτε τα stories του Αντώνη Ρέμου:



zougla.gr