Αρχική Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞΩ από την ΚΕ – «ΕΙΣΤΕ ΣΕΞΙΣΤΕΣ και ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ, θα...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞΩ από την ΚΕ – «ΕΙΣΤΕ ΣΕΞΙΣΤΕΣ και ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ, θα σας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ» ΦΩΝΑΖΕ ΟΠΑΔΟΣ του ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

52
0

«Ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε να φύγουμε;» φώναζαν οι Κασσελίστας – Κατήγγειλαν ότι μέλος του κόμματος, υποστηρικτής του Πολάκη, τους αποκάλεσε «λέσχη κυριών».

Επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τον χώρο στον οποίο διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όταν μια γυναίκα, οπαδός του Στέφανου Κασσελάκη, αντέδρασε έντονα επειδή, όπως έλεγε, άλλο μέλος του κόμματος – κατά πληροφορίες της ομάδας Πολάκη – αποκάλεσε την ίδια και άλλες γυναίκες «λέσχη κυριών».

«Σεξιστές είστε μαζεμένοι και ομοφοβικοί. Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές; Είσαι παλαιάς κοπής άντρας; Ζήτα συγγνώμη για να σε ακούσω» φώναζε αρχικά η υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη.

«Είσαι σεξιστής. Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία. Μας είπες λέσχη κυριών; Μακριά. Τι είμαστε μικρές κυρίες της Έμιλυ Μπροντέ;» συνέχισε η ίδια.

Η διένεξη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με την γυναίκα να φωνάζει «αυτό το τέρας θρέφαμε. Όχι, από τα πτώματά μας επάνω θα καθαρίσει το κόμμα από την ανοησία και τον σεξισμό. Δείτε, ετοιμάζεται να με δείρει, έλα».

Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία, συνέχισε τον καβγά η υποστηρικτής του κ. Κασσελάκη με τον άνδρα στον οποίο απευθυνόταν να της απαντά «ποιο σεξισμό; Θα με πεις εμένα σεξιστή;».

Νωρίτερα είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο με υποστηρικτή του Κασσελάκη να φωνάζει «ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε να φύγουμε;»

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο

DSC_2044__1_-01_1_
DSC_2010-01
DSC_2000__1_-01
DSC_2044__1_-01