Αρχική Ελλάδα Σεπόλια: Επίθεση σε δομή ανηλίκων μεταναστών

Σεπόλια: Επίθεση σε δομή ανηλίκων μεταναστών

30
0


Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εναντίον ανήλικων μεταναστών, που φιλοξενούνται σε δομή, κατήγγειλαν κάτοικοι των Σεπολίων.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 13/10, όπου σύμφωνα με τη καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα παιδιά της δομής φιλοξενίας προσφυγόπουλων επί της Αμβρακίας ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί τούς φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν ενώ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, όταν κάτοικοι στις γύρω πολυκατοικίες ρώτησαν τις κοπέλες εάν δέχθηκαν επίθεση αυτές, απάντησαν «όχι, μεταξύ τους μαλώνουν» και στη συνέχεια έφυγαν.

Σύμφωνα πάντα με τη καταγγελία:  «στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου… “πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα”. Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο».

Ωστόσο, όπως προστίθεται, η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη και στη συνέχεια ο όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, τα πράγματα ξέφυγαν καθώς «3-4 γεροδεμένα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Τους ακολούθησαν πολλοί. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών».

Σύμφωνα με την ίδια σελίδα, στη συνέχεια ήρθαν περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχουν αναφορές για συλλήψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr