Αρχική Ελλάδα Πρόστιμο σε μελισσοκόμο για την φωτιά στην Κορινθία – «Κάπνιζε» τα μελίσσια...

Πρόστιμο σε μελισσοκόμο για την φωτιά στην Κορινθία – «Κάπνιζε» τα μελίσσια του

33
0


Από έναν μελισσοκόμο που «κάπνιζε» τα μελίσσια του φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά στην Ροζενά Κορίνθου η οποία κατέκαψε για τρεις μέρες χιλιάδες στρέμματα δάσους. Τον εντόπισαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ).

Για το λόγο αυτό του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο καθώς τέτοιους είδους εργασίες απαγορευόταν να γίνονται την περασμένη Κυριακή καθώς στην περιοχή ο δείκτης επικινδυνότητας ήταν επιπέδου τέσσερα (4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), συγκεντρώνει τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη διαβίβασή τους προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε σχέση με την εκδήλωση της πυρκαγιάς».

Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι 3.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος. Τα στοιχεία είναι πολύ πιθανό να διαβιβαστούν εντός της ημέρας στην εισαγγελία και δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης για τον μελισσοκόμο ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr