Αρχική Ελλάδα «Ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει γιατί λείπω εγώ από εκεί»

«Ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει γιατί λείπω εγώ από εκεί»

34
0


Ποιος είναι ο Γιάννης Παπαστεφανάκης

Η εικόνα του Γιάννη Παπαστεφανάκη να περιτριγυρίζεται από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου του 2022 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έμεινε στην ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς η παρουσία του, τα συναισθήματά του, το χαμόγελό του ήταν τόσο δυνατά που κατάφεραν να ενώσουν – ακόμη και – τους διεκδικητές του Κυπέλλου.

Τότε είχε βρεθεί να πανηγυρίζει το τρόπαιο με τους παίκτες της ΑΕΚ (ο αδερφός του είναι φίλαθλος των κιτρινόμαυρων), σε μία φωτογραφία που είχε γίνει viral.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2023 ο μικρός φίλος των «ασπρόμαυρων» είχε γνωστοποιήσει πως το μεγάλο όνειρο ήταν να γίνει αθλητής του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κίνησαν τις διαδικασίες και στα τέλη Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο του όνειρο: να γίνει αθλητής της ομάδας Στίβου.

Στα πρόσφατα βραβεία του ΠΣΑΠΠ ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βραβεύτηκε μαζί με τον αδερφό του, Ευθύμη, συγκινώντας όλους με τα λόγια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα όταν πήρε τον λόγο, ανέφερε ότι «αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».

Στις 19 Μαΐου ο μικρός Γιάννης είδε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του δικεφάλου του Βορρά με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» στο γήπεδο, τυγχάνοντας μάλιστα θερμής υποδοχής από τους παίκτες του Άρη, που έσπευσαν να τον γνωρίσουν, να τον χαιρετίσουν και να τον αγκαλιάσουν.

Φυσικά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πρωταγωνίστησε λίγες ώρες αργότερα στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που έλαβαν χώρα στην Τούμπα.

Λίγες ημέρες αργότερα ο μικρός Γιάννης ως προσκεκλημένος του Ολυμπιακού παρακολούθησε διά ζώσης τον τελικό του Conference League στην Opap Aren πανηγυρίζοντας με την ομάδα του Πειραιά τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας, με τον Κώστα Φορτούνη να σπεύδει να του δώσει το τρόπαιο να το σηκώσει.

Λίγες ημέρες (6/9) πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το χειρουργείο που θα του αλλάξει τη ζωή ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την αγαπημένη του ομάδα στη Νέα Μεσημβρία, όπου οι παίκτες τον υποδέχθηκαν με μια έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του έκαναν δώρο έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου του χάρισε κάποια από τα ρούχα που φορούσε στους αγώνες της περσινής σεζόν: το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό του σκούφο.

 



zougla.gr