Αρχική Ελλάδα Νετανιάχου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε τους ομήρους πίσω»

Νετανιάχου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε τους ομήρους πίσω»

22
0


Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε σήμερα Δευτέρα, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τον ένα χρόνο από την τραγική επίθεση της Χαμάς, που μετέτρεψε Φεστιβάλ μουσικής σε εκατόμβη νεκρών και αιτία για βασανισμό και ομηρεία ανθρώπων, ότι θα επαναφέρει όλους τους ομήρους που εξακολουθούν να κρατούν οι Παλαιστίνιοι μαχητές στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ τιμά με συντριβή την πρώτη επέτειο της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Χαμάς.

«Αυτή την ημέρα, σε αυτόν τον τόπο, και σε πολλά μέρη σε όλη τη χώρα μας, θυμόμαστε τους νεκρούς μας, τους ομήρους μας, τους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε πίσω και τους ήρωές μας που έπεσαν για την υπεράσπιση της πατρίδας και του έθνους. Περάσαμε μια τρομερή σφαγή πριν από ένα χρόνο», είπε ο Νετανιάχου σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ εξέφρασε από την πλευρά του τη δέσμευσή του να κάνει τα πάντα για να «νικήσει» τους εχθρούς του Ισραήλ. «Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να νικήσουμε τους εχθρούς μας και να υπερασπισθούμε την πατρίδα μας», υπογράμμισε ο Γκάλαντ σε ανακοίνωση.



zougla.gr