Αρχική Ελλάδα Κύκλωμα κοκαΐνης στην Κρήτη – Νεαρά και «καλά δικτυωμένα» τα 11 μέλη...

Κύκλωμα κοκαΐνης στην Κρήτη – Νεαρά και «καλά δικτυωμένα» τα 11 μέλη του

31
0


Νεαροί και πολύ καλά «δικτυωμένοι» είναι οι 11 συλληφθέντες, που αποτελούσαν το νέο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με εξαίρεση έναν 80χρονο (πατέρα δύο αδερφών) και έναν 47χρονο, όλοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι από 20 έως 30 ετών, οι οποίοι είχαν στήσει μία πολύ προσεγμένη «επιχείρηση» για διακίνηση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηγετικοί… ρόλοι και ο «φύλακας»

Δύο αδέρφια, 25 και 22 χρόνων, φαίνεται πως είχαν ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα ναρκωτικών ενώ στην ομάδα τους είχε προστεθεί ένας ακόμα νεαρός άνδρας μαζί με τα δύο αδέρφια του ηλικίας 20 και 21 ετών!

Η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται πως έβρισκε τους πελάτες ενώ στη συνέχεια κανόνιζε ραντεβού για την πώληση των… προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 30χρονος άνδρας ο οποίος φαίνεται πως είχε τον ρόλο του «φύλακα».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, στο σπίτι του ήταν κρυμμένο το μισό περίπου κιλό κοκαΐνης, καθώς ήταν εκείνος που φρόντισε να φυλάσσει τα ναρκωτικά. Μάλιστα, ο ίδιος λάμβανε και κάποιο χρηματικό ποσό ανά μήνα για τις υπηρεσίες …. φύλαξης.

2-4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλούσιο το… πελατολόγιο

Ανάμεσα στα ευρήματα των αρχών είναι και ένα τετράδιο στο οποίο αναγραφόταν με λεπτομέρειες οι πελάτες που είχε το κύκλωμα ναρκωτικών.

Μάλιστα, φαίνεται πως το συγκεκριμένο «τεφτέρι» περιέχει περίπου 60 ονόματα, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά … ονόματα του Ηρακλείου.

1-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κακουργηματικές διώξεις

Η πολυσέλιδη δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, στο γραφείο του οποίου μεταφέρθηκαν χθες οι 11 συλληφθέντες.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματικές διώξεις για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης στους 10 από τους 11 συλληφθέντες (εξαιρέθηκε ο 30χρονος «φύλακας») καθώς και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίον ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν το πρωί της Κυριακής.



zougla.gr