Αρχική Κόσμος Καταζητείται «πλουσιόπαιδο του Instagram» | in.gr

Καταζητείται «πλουσιόπαιδο του Instagram» | in.gr

32
0


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για ένα αυτοαποκαλούμενο «πλουσιόπαιδο του Instagram» που κάποτε καυχιόταν ότι η οικογένειά του ήταν οι «βρετανικές Καρντάσιανς».

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Cheshire ανέφερε: «Ο Jack Watkin, από την Wilmslow Road, Alderley Edge, καταζητείται για παραβίαση των όρων εγγύησης».

«Ο 25χρονος περιγράφεται ως λευκός, ύψους περίπου 1,80 μ., μέτριας σωματικής διάπλασης, με σκούρα καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πώς έγινε γνωστός ως το «πλουσιόπαιδο του instagram»;

Ο Jack Watkin έγινε διάσημος το 2016, αφού ισχυρίστηκε ότι διέθετε στόλο αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών αξίας 1,7 εκατομμυρίων λιρών, πρόσβαση στο ιδιωτικό τζετ του πατέρα του και είχε επιλεγεί για να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο έφηβος ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή του υπεραυτοκίνητα, όπως Rolls-Royce, Bentley, Mercedes-Benz, μια Porsche και ένα Range Rover και μοιραζόταν αναρτήσεις από τη ζωή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Jason Watkin έγινε διάσημος το 2016 αφού καυχήθηκε για την πλούσια ζωή που φαινόταν να ζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Watkin καυχιόταν στο παρελθόν ότι κάποτε είχε ξοδέψει 500.000 λίρες για ένα ρολόι Bulgari.

Ο ίδιος δήλωσε στη Sun: «Έχω συνηθίσει τους ανθρώπους να με ζηλεύουν – είτε είναι έφηβοι είτε ενήλικες! Μπορώ να χειριστώ όλο τον φθόνο.

«Ξέρω ότι η ζωή μου είναι διαφορετική από τους άλλους εφήβους επειδή είμαι πολύ ευλογημένος. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για δουλειές και έχω απεριόριστα χρήματα.

«Αλλά η ζωή μου δεν είναι εύκολη. Ο πατέρας μου έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να διασφαλίσει ότι μπορώ να έχω όλα αυτά τα ωραία πράγματα.

«Το ιδιωτικό μας τζετ δεν πετάει μόνο του, η πισίνα μας δεν καθαρίζεται μόνη της, όλα τα αυτοκίνητά μου δεν γεμίζουν αυτόματα με βενζίνη».

Με την μητέρα του

Το 2019 του επιβλήθηκε πρόστιμο μετά από ένα τροχαίο με εγκατάλειψη ενώ οδηγούσε το πολυτελές Range Rover της μητέρας του.

Πηγή φωτογραφιών:



in.gr