Αρχική Ελλάδα Ηλέκτρα: Ο Νικόλας αιμόφυρτος δίνει μάχη για τη ζωή του

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας αιμόφυρτος δίνει μάχη για τη ζωή του

34
0


O Βασίλης είναι εκτός εαυτού και οι δικοί του προσπαθούν να τον σταματήσουν. Ο Νικόλας στέκεται ακίνητος κι αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής. Όλο το νησί ψάχνει τον Βασίλη, που δεν είναι πουθενά. Ο γιατρός φτάνει στον Νικόλα. Ζει; Η Ουρανία επιστρέφει τη βέρα της στον Βασίλη. Το δικό τους όνειρο ναυάγησε. Η Ηλέκτρα υποπτεύεται ότι ο Σωτήρης τα έχει καταλάβει όλα για τη Δανάη και τον Παύλο και γεμίζει τρόμο. Τόσα χρόνια, τόσα ψέματα… Ο Νικόλας είναι εξαφανισμένος και ο Μπόγρης τα βάζει με την Αγνή… Οι ώρες περνάνε, έρχεται η επόμενη μέρα κι ο Νικόλας εμφανίζεται, με τη μεγαλύτερη έκπληξη, που θα μπορούσε να κάνει ποτέ σε άνθρωπο… Ένας λάκκος ανοίγει. Μια τσάντα γεμάτη ελβετικά φράγκα πετιέται μέσα. Ο Νικόλας συναντά τον γιο του, κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα όλων. Βλέπει πως το μωρό δεν είναι καλά. Μα το βλέπει μόνο αυτός. Επιμένει, ουρλιάζει να το πάνε στο νοσοκομείο. Η εξαφάνιση του Βρεττού απασχολεί ακόμα το νησί. Και στην άδεια καρέκλα του Βρεττού κάθεται μια γυναίκα: η Αγνή. Μια βλάβη στο παραθαλάσσιο σπίτι στο Πριμόρι, καθηλώνει την Ηλέκτρα και τον Σωτήρη, κάτω από την ίδια στέγη με τους νεόνυμφους. Πώς θα το αντέξει αυτό το βράδυ η Ηλέκτρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 26ο: «Γρήγορα μάνα, τα πράγματά μου, φέρε μου έναν σάκο, γρήγορα, να φύγω!», φωνάζει ο Βασίλης στους γονείς του. Όσο κι αν προσπαθούν να τον σταματήσουν οι δικοί του, είναι αδύνατον, ο Βασίλης είναι εκτός εαυτού. Ο Νικόλας στέκεται ακίνητος κι αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής, όταν ο Σταύρος και η Ουρανία τον βρίσκουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Όλο το νησί ψάχνει τον Βασίλη, που δεν είναι πουθενά. Ο γιατρός φτάνει στον Νικόλα. Ζει; Πού είναι ο Βασίλης; Ο Χάρης δεν έχει βρεθεί ποτέ, σε δυσκολότερη θέση στην καριέρα του. Ο Μπόγρης, που βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν, μετά την καταγγελία της Φιλιώς, μαθαίνει για την επίθεση του Βασίλη στον Νικόλα και του έρχεται μια λαμπρή ιδέα, που πρέπει να την υλοποιήσει η Αγνή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 27ο: Ο Βασίλης, μετά την επίθεση στον Νικόλα, έπειτα από τη συζήτηση με την Ουρανία, δεν έχει πού να σταθεί. Κι αρπάζεται από την παλιά του συνήθεια: το μπουκάλι. Ο Νικόλας στέκει ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του. Η Τιτίκα κατηγορεί ευθέως την Αγνή ότι συνεργάστηκε με τον Μπόγρη για να εξαφανίσουν τον Βρεττό. Η Αγνή κατηγορεί την Τιτίκα ότι μισεί τον γιο της. Ο Σωτήρης εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός. Ποιον θα συνδράμει; Πώς καταλήγουν οι νεόνυμφοι να κοιμηθούν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι; Το άλλο ζευγάρι, η Νεφέλη και ο Παύλος, φαίνεται πως απόψε δεν θα κοιμηθεί –έφτασε η νύχτα που ο γαμπρός απέφευγε τόσον καιρό. Η Ουρανία επιστρέφει τη βέρα της στον Βασίλη. Το δικό τους όνειρο ναυάγησε. Η Αγνή ξυπνά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο Νικόλας δεν είναι εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 28ο: Η Ηλέκτρα υποπτεύεται ότι ο Σωτήρης τα έχει καταλάβει όλα για τη Δανάη και τον Παύλο και γεμίζει τρόμο, τόσα χρόνια, τόσα ψέματα… «Ο Σωτήρης δεν ξέρει…» της λέει η Δόμνα.. «Αν ήξερε, όσο ήπιος κι αν είναι, όσο μειλίχιος, θα μας είχε πάρει όλους ο διάολος!» Η Ηλέκτρα όμως, δεν σταματάει να έχει υποψίες, που εντείνονται όλο και περισσότερο… Ο Νικόλας είναι εξαφανισμένος και ο Μπόγρης τα βάζει με την Αγνή: «Πες μου ότι δεν είσαι τόσο ηλίθια, που σε ξεγέλασε ο τρελάκιας!» της λέει κι αυτή, προσπαθεί να σκεφτεί κάτι, κάποια ιδέα, είναι επιτακτική ανάγκη, να καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά, δεν γίνεται να τα χάσουν όλα, τελευταία στιγμή… Οι ώρες περνάνε, έρχεται η επόμενη μέρα κι ο Νικόλας εμφανίζεται, με τη μεγαλύτερη έκπληξη, που θα μπορούσε να κάνει ποτέ σε άνθρωπο…

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 29ο: Ένας λάκκος ανοίγει. Μια τσάντα γεμάτη ελβετικά φράγκα πετιέται μέσα. Η Νεφέλη ανοίγει τα βλέφαρά της απαλά, μετά την πρώτη της ερωτική συνεύρεση με τον Παύλο. Τι την ανησυχεί; Γιατί ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να μιλήσει είναι η μαμά της; Το νέο, βρίσκει την Ηλέκτρα κατάστηθα. Γύρω της, το σπίτι της αλλάζει, με τα χέρια της διακοσμεί την κάμαρη τον νεόνυμφων. «Θα φτιάξουμε καινούργιες αναμνήσεις», λέει ο Σωτήρης. Μια νέα εποχή αρχίζει. Μα το παρελθόν θηλιά γύρω από τον λαιμό της. Ο Νικόλας συναντά τον γιο του, κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα όλων. Βλέπει πως το μωρό δεν είναι καλά. Μα το βλέπει μόνο αυτός. Επιμένει, ουρλιάζει να το πάνε στο νοσοκομείο. Έχει δίκιο; Η εξαφάνιση του Βρεττού απασχολεί ακόμα το νησί. Άλλοι προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια. Άλλοι παλεύουν να τα θάψουν. Και στην άδεια καρέκλα του Βρεττού, κάθεται μια γυναίκα: η Αγνή.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 30ό: Μια βλάβη στο παραθαλάσσιο σπίτι στο Πριμόρι καθηλώνει την Ηλέκτρα και τον Σωτήρη κάτω από την ίδια στέγη με τους νεόνυμφους. Πώς θα το αντέξει αυτό το βράδυ η Ηλέκτρα; Ειδικά, όταν πάει ο Παύλος και τη βρίσκει… Η Δόμνα, μέσα στη νύχτα, ακολουθεί όλα τα χνάρια που ίσως την οδηγήσουν σε αυτό που ήδη υποπτεύεται. Μια σκιά, όμως, την ακολουθεί. Η Τιτίκα δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο Βρεττός έχει πάθει κακό και θέλει να κινήσει γη και ουρανό, για να τον βρουν. Ο Σωτήρης τη στηρίζει και της λέει: «Είμαι δίπλα σου Τιτίκα και είμαι σύμμαχός σου. Δεν θέλω να το ξεχνάς», αλλά το βλέμμα του είναι σκοτεινό. Ηλέκτρα και Σωτήρης ξαναπροσπαθούν. Μια βόλτα με το άλογο σε αγαπημένες διαδρομές για να γνωριστούν ξανά, όλα όμως ανατρέπονται από την καμένη κούρσα του Βρεττού στον γκρεμό…

Η δεύτερη σεζόν της σειράς φωτίζει και πάλι το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως. Ο καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα κι αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του μα και στην οργισμένη εκδίκησή του… Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Η σειρά θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:45, και αμέσως μετά το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Εμμανουήλ Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Μίμης), Νίκος Ιωαννίδης (Κωνσταντής), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Ιφιγένεια Πιερίδου (Ουρανία), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Παύλος Κουρτίδης (Ορέστης Μίχος), Ελένη Κούστα (Μάρω), Αλκιβιάδης Μαγγόνας (Τέλης), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Βάρθης (Δικηγόρος Νάσος Δημαράς), Μάκης Αρβανιτάκης (πρόεδρος δικαστηρίου), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Αιμιλιανός Σταματάκης (Σταύρος), Βλάσης Περλεπές (Νίκος Μέλλος).

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά «Ηλέκτρα»: Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δέσπω Καραβά), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση), Σπύρος Σταμούλης (Αλέξης Μπόγρης).

Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Σκηνοθέτες: Θανάσης Ιατρίδης, Λίνος Χριστοδούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Μάνος, Αντώνης Κουνέλας
Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου
Σκηνογράφος: Κική Πίττα
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Παραγωγή: ΕΡΤ



zougla.gr