Αρχική Ελλάδα Επίθεση Ζαχαριάδη σε Κασσελάκη: «Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ρεζίλι»

Επίθεση Ζαχαριάδη σε Κασσελάκη: «Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ρεζίλι»

24
0


Κατά μέτωπο επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξευτέλισε το κόμμα.

«Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βομβιστής με τις βόμβες, αυτός που κάνει τις μηνύσεις», ζήτησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο ACTION24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να ξεκαθαρίσει αν εννοεί τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε: «Βέβαια! Αυτός δεν το έκανε;».

 

«Θέλει να κάνει κόμμα δικό του, να έχει έναν βουλευτή όπως ο Πέτρος Παππάς, που είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τότε δεν ήμασταν αυστηροί μαζί του. Μας εξευτέλισε. Έβαλε εμένα να βγαίνω και να τα μασάω για το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” προεκλογικά. Και δεν μιλούσα. Το έκανα γαργάρα αριστερός άνθρωπος και έλεγα αηδίες, επειδή τα έλεγε ο πρόεδρος. Σοβαρά τώρα; Η ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι η αριστερά; Δεν είναι όλα μια ναρκισσιστική γυάλινη μπάλα, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να μας αρέσει», επισήμανε.

 

Ο Κ. Ζαχαριάδης δεν έμεινε, όμως, εκεί. Η επίθεση συνεχίστηκε σε ανάλογο ύφος για τα «μαύρα χρήματα» στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ υπέσκαψα τον Κασσελάκη ή αυτός τη συλλογική μας υπόθεση, μιλώντας για μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος υπέσκαψε, ποιον; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε. Δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν. Δεν προσωποποιώ τη σύγκρουση με κανέναν. Βάζω τα θέματα ιδεολογικοπολιτικά. Βγάζω ένταση γι’ αυτό.

Δεν βγήκα να πω στον Αντώναρο για τα λεφτά. Μιλάω από καρδιάς. Μπορεί να πληγώνω κάποιους που συμπορευτήκαμε, αλλά δίνω μάχη να κρατήσω το κόμμα όρθιο, ακόμη και με κόστος για την εικόνα μου. Μας έκανε ρεζίλι ο Κασσελάκης, τον στήριξα γιατί το κόμμα είναι υπόθεση ζωής και όχι μπίζνα».



zougla.gr