Αρχική Κόσμος Ένας νεκρός κατά την αναγκαστική προσγείωση μικρού αεροσκάφους στη Σιβηρία

Ένας νεκρός κατά την αναγκαστική προσγείωση μικρού αεροσκάφους στη Σιβηρία

29
0


Ένα άτομο σκοτώθηκε κατά την αναγκαστική προσγείωση του επιβατικού και μεταφορικού αεροσκάφους Antonov-3 της Ρωσίας στη Σιβηρία, ανέφερε σήμερα Κυριακή η περιφερειακή διεύθυνση του υπουργείου εκτάκτων καταστάσεων.

Στο αεροσκάφος βρίσκονταν τρία μέλη του πληρώματος και δύο επιβάτες, δήλωσε το υπουργείο μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram.

Προκαταρκτικές πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η απώλεια ισχύος των κινητήρων οδήγησε στην αναγκαστική προσγείωση, ανέφερε η εισαγγελία της Ανατολικής Σιβηρίας στην εφαρμογή.

antonov-3

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το υπουργείο εκτάκτων καταστάσεων έδειξαν ένα μικρό λευκό και κόκκινο αεροπλάνο πεσμένο ανάμεσα σε δέντρα, με τμήματα του ατράκτου του να έχουν σχιστεί και θραύσματα από τα φτερά του γύρω του.

Η αναγκαστική προσγείωση συνέβη κοντά στην πόλη Ολεκμίνσκ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, η οποία συνορεύει με τον Αρκτικό Ωκεανό προς βορρά, δήλωσε το υπουργείο.

Το επιβατικό και μεταφορικό αεροπλάνο σοβιετικής σχεδίασης, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει από ασφαλτοστρωμένα και μη ασφαλτοστρωμένα αεροδρόμια, παράχθηκε σε μικρές σειρές μεταξύ 2000 και 2009, σύμφωνα με αναφορές των ρωσικών ΜΜΕ.

πηγή φωτογραφιών: telegram channel of the Ministry of Emergency Situations of Yakutia





in.gr