Αρχική Ελλάδα Άρης: Συμφωνία με τον Μορόν για νέο συμβόλαιο ως το 2027

Άρης: Συμφωνία με τον Μορόν για νέο συμβόλαιο ως το 2027

37
0


Η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν δεδομένη. Άρης και Λορέν Μορόν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ισπανό επιθετικό να συμφωνεί, ουσιαστικά, σε διετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας με καλύτερους οικονομικά όρους.

Ο πρώην άσος της Μπέτις, που αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ της Super League με 20 γκολ ενώ οδηγεί και φέτος την «κούρσα» με έξι (6) μετά από επτά αγωνιστικές, ενέδωσε εν τέλει στο φλερτ του Θόδωρου Καρυπίδη και των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος επιθετικός θα πάρει κλιμακωτά για την επόμενη τριετία κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο συνυπολογίζονται διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων είτε προσωπικών είτε ομαδικών.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το καλοκαίρι, αφήνοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Οι επαφές εντάθηκαν τις τελευταίες 20 ήμερες, με αποτέλεσμα να καταλήξουν εν τέλει σε συμφωνία. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η σχετική, επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης.

Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, χρησιμοποιήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση (ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής).

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χοσέ Σιφουέντες, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε θεραπεία.

Την, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr