Αρχική Ελλάδα Super League Κ19: Με buzzer beater ο Ολυμπιακός πήρε το «ντέρμπι αιωνίων»...

Super League Κ19: Με buzzer beater ο Ολυμπιακός πήρε το «ντέρμπι αιωνίων» !

36
0


Με γκολ στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13΄ με τον τερματοφύλακα Καρακασίδη, σε μία φάση που θύμισε έντονα το γκολ που είχε δεχθεί ο Στρακόσα στο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, είχε δοκάρι με τον Παπακανέλλο στο 16΄, χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Καρακασίδης) με τον Μπακούλα στο 41΄ και «βρήκε» το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Μπακούλα στο 56΄.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Τουφάκης συνδυάστηκε με τον πρωτοεμφανιζόμενο Λαμίν και από την κάθετη μπαλιά του πρώτου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος νέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57′ Νταμπίζας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr