Αρχική Ελλάδα Red Bull King of the Square: Μη χάσεις το skate event της...

Red Bull King of the Square: Μη χάσεις το skate event της χρονιάς!

39
0


Το Red Bull King of the Square έρχεταισε δύο πλατείες ορόσημο για το skate community και σε προσκαλεί να ζήσεις δύοημέρες γεμάτες ένταση και challenges, με experience partner το Vodafone CU.

Είσαι έτοιμος για δράση; Έλα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Αλίμου στις 17:00 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις 16:00, για να αναδείξεις τα skate skills σου, να κερδίσεις χρηματικά έπαθλα και να διαγωνιστείς με τους πιο δυνατούς skateάδες. Δήλωσε συμμετοχή στο Red Bull King of the Square εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήσε την πρόκληση στο φουλ με το Vodafone CU που θα βρίσκεται πλάι σου με το CU service, για να φτιάξειτο skate σου σε περίπτωση που το χρειαστείς!

Οι διαγωνιζόμενοι skaters θα κληθούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε τρία διαφορετικά challenges που θα κρίνουν ποιοι θα αναδειχθούν οι νικητές του εκάστοτε event:

1.   The Wings Challenge
Σε αυτό το challenge, οι skaters διαγωνίζονται για το ποιος θα περάσει το εμπόδιο με το υψηλότερο ollie για την κατηγορία ανδρών και hippie jump για την κατηγορία γυναικών και groms. Όλοι θα έχουν 5 προσπάθειες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν το πιο εντυπωσιακό άλμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jost Arens

2.   The Bull Gap Challenge
Με δύο kickers και ένα κενό ανάμεσά τους, οι skaters της κατηγορίας ανδρών πρέπει να πετύχουν το longest ollie πάνω από το κενό. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει 5 προσπάθειες, και όσοι επιτύχουν, θα βαθμολογηθούν βάσει της απόστασης που θα καλύψουν.

3.   The Longest Rail Challenge
Οι skaters της κατηγορίας ανδρών θα πρέπει να εκτελέσουν τρία κόλπα πάνω σε ένα 10-μετρο rail, από μία λίστα που περιλαμβάνει βασικά, ενδιάμεσα και προχωρημένα tricks. Όσο μεγαλύτερη η απόσταση του κόλπου στο rail, τόσο περισσότεροι οι πόντοι. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει 5 προσπάθειες ανά trick και θεωρείται έγκυρη η προσπάθεια που θα του επιφέρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η τελική βαθμολογία θα καθοριστεί από τους πόντους που συγκεντρώνουν οι skaters στα τρία παραπάνω challenges. Οι τρεις καλύτεροι skaters θα ανακηρυχθούν νικητές, ενώ ξεχωριστό βραβείο θα δοθεί στον MVP του event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Maxim Habanec

Έπαθλα:

1ος νικητής: 300€
2οςνικητής: 150€
3οςνικητής: 50€
MVP: 200€

All winners: Κερδίζουν την επικοινωνία τους για 1 χρόνο με Data και Λεπτά από το VodafoneCU!
Στην κατηγορία γυναικών και groms, τα έπαθλα θα είναι ίδια, με 300€, 150€ και 50€ για τις τρεις πρώτες θέσεις, αντίστοιχα.Κριτές θα είναι οι Χρήστος Αποστολόπουλος, Στέφανος Οικονομάκης και GiorgioZavos, ενώ τον παλμό θα δίνει ως hostο Αργύρης Γκόγκος.

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις το Red Bull King of the Square;

Δήλωσε συμμετοχή στο redbull.com

Experience Partner του event είναι το Vodafone CU!

IG: @redbullgre

TikTok: @redbullgre





zougla.gr