Αρχική Ελλάδα N. Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το...

N. Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το μπάζωμα στα Τέμπη»

39
0


Αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το μπάζωμα στα Τέμπη θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Παππάς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αφήσει να ξεχαστούν και να σβήσουν οι μνήμες όσων συνήργησαν ή είχαν παραλείψεις για το έγκλημα των Τεμπών. Ως εκ τούτου, με απόφαση του προεδρείου της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, την επόμενη Τετάρτη θα καταθέσουμε αίτημα για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για όσους ευθύνονται για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος», τόνισε ο κ. Παππάς, σχολιάζοντας: «Αν ο κ. Μησοτακης και η ΝΔ εννοούν όσα λένε, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση αυτής της δυσώδους και προσβλητικής για τη μνήμη των θυμάτων υπόθεσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλούμε καταρχάς τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν αυτήν την πρωτοβουλία. Έχουμε κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις και από άλλους χώρους ότι το θέμα της διερεύνησης των ευθυνών τούς απασχολεί. Πιστεύουμε πως εδώ υπάρχει ένα πεδίο συνεννόησης. Προσδοκούμε», κατέληξε ο κ. Παππάς.



zougla.gr