Αρχική Ελλάδα Hyundai Bluelink: Η στάνταρ εφαρμογή σε όλα τα Hyundai, που επιτρέπει το...

Hyundai Bluelink: Η στάνταρ εφαρμογή σε όλα τα Hyundai, που επιτρέπει το χειρισμό τους από το κινητό τηλέφωνο

30
0


Του Γιώργου Παλληκάρη

Πλέον τα κινητά τηλέφωνα κάνουν πολλά περισσότερα από το να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν γραπτά μηνύματα. Πλέον τα smartphones είναι σε θέση να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και η Hyundai έρχεται να τα χρησιμοποιήσει με αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δίνοντας στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της, την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, με απόλυτη ασφάλεια αλλά και με πολύ εύκολο τρόπο λειτουργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή Bluelink που είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα και αλλάζει τη σχέση σου με το αυτοκίνητο

Θα ήθελες να ενεργοποιείς τον κλιματισμό στο Hyundai σου, ενώ ακόμα βρίσκεσαι στο σπίτι και ετοιμάζεσαι; Να δεις πόση μπαταρία έχει και να προγραμματίσεις την επόμενη φόρτιση χωρίς να έχεις μπει καν στο αυτοκίνητο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή Bluelink της Hyundai σου επιτρέπει τον χειρισμό δεκάδων παρόμοιων λειτουργιών στο Hyundai σου, όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι από αυτό. Και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή:

  1. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου
  2. Δημιουργείς έναν προσωπικό λογαριασμό
  3. Ενεργοποιείς το Bluelink στην οθόνη infotainment του Hyundai σου
  4. Προσθέτεις το Hyundai σου απλά πληκτρολογώντας τον αριθμό πλαισίου και είσαι έτοιμος για την απόλυτη app εμπειρία

Κάνοντας τα 4 παραπάνω βήματα σε ελάχιστο χρόνο, πλέον έχεις τον έλεγχο του Hyundai σου, στο κινητό σου, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλεις να κλειδώσεις ή να ξεκλειδώσεις το Hyundai σου; Να ενεργοποιήσεις τον κλιματισμό ή να δεις πόσο καύσιμο έχει; Να θυμηθείς που το πάρκαρες ή ακόμα και να δεις σε τι στάδιο βρίσκεται η φόρτιση σε περίπτωση που είναι EV ή PHEV; Μπορείς να τα κάνεις όλα με ένα κλικ από την άνεση του καναπέ σου και ανά πάσα στιγμή.

Το απόλυτο τσεκ ανά πάσα στιγμή

Με την εφαρμογή Bluelink μπορείς να πραγματοποιήσεις και έναν τυπικό έλεγχο στα επιμέρους τμήματα του αυτοκινήτου, όπως τα φρένα, τα λάδια, τα λάστιχα κτλ. Έτσι, πριν από ένα ταξίδι είσαι βέβαιος πως δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ταξίδια χωρίς απρόοπτα

Εάν το Hyundai σας διαθέτει σύστημα πλοήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Bluelink για την αναζήτηση προορισμών και το σχεδιασμό της διαδρομής εκτός οχήματος. Στη συνέχεια, το Bluelink θα συγχρονίσει τη διαδρομή στο σύστημα πλοήγησης. Απλά μπείτε μέσα και πατήστε go.

Ειδικές λειτουργίες για ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά Hyundai

Με την εφαρμογή Bluelink δεν έχεις άγχος για την ηλεκτρική αυτονομία, μιας και είσαι σε θέση ανά πάσα στιγμή να ελέγξεις εάν η μπαταρία είναι αρκετά φορτισμένη για την επόμενη διαδρομή σου. Παράλληλα μπορείς να διαχειρίζεσαι την φόρτιση, τον προγραμματισμό αυτής, ακόμα και να συγκρίνεις τις τιμές φόρτισης και να επιλέγεις κάθε φορά αυτή που σε συμφέρει περισσότερο.

5 ερωτήσεις – απαντήσεις για την εφαρμογή Bluelink

Ποια μοντέλα της Hyundai συνδέονται με την εφαρμογή Bluelink;⁠

Η εφαρμογή Bluelink διατίθεται για όλα τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης το οποίο συνοδεύεται από οθόνη αφής 10,25”. Εάν το αυτοκίνητό σας διαθέτει Bluelink, μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή Bluelink.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή Bluelink; Ποια μοντέλα είναι συμβατά;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store. Η εφαρμογή Bluelink διατίθεται για κινητά τηλέφωνα Apple και Android.

Μπορούν δύο οδηγοί να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους με το ίδιο αυτοκίνητο;

Ένας βασικός χρήστης μπορεί να διαμοιραστεί το αυτοκίνητό του με άλλον ένα χρήστη.

Το Bluelink καταναλώνει τα δεδομένα (Internet Data) του κινητού τηλεφώνου μου;

Ναι, όταν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή Bluelink στο τηλέφωνό σας κάνετε χρήση των δεδομένων (internet mobile data) της σύνδεσής σας, κατά συνέπεια υπάρχει περίπτωση χρέωσης από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Όχι, όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τις Bluelink υπηρεσίες στην κεντρική οθόνη του Hyundai σας. Υπάρχει μία κάρτα SIM εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο με ενεργό πακέτο δεδομένων.

Με την εφαρμογή Bluelink δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ από καύσιμο (είτε βενζίνη είτε ρεύμα), ενώ παράλληλα μπορείς ανά πάσα στιγμή να ελέγξεις ότι το αυτοκίνητο σου είναι εκεί που το πάρκαρες, αλλά και να σιγουρευτείς ότι το κλείδωσες. Με πιο απλά λόγια, η εφαρμογή Bluelink που είναι στάνταρ σε όλα τα νέα μοντέλα, παίρνει από τον οδηγό όλο το άγχος κατοχής ενός οχήματος και του προσφέρει το απόλυτο, εξ αποστάσεως εργαλείο.

 

 



zougla.gr