Αρχική Ελλάδα Ford: Η αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού εντυπωσιακού Capri – Video

Ford: Η αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού εντυπωσιακού Capri – Video

41
0


Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Video: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford στη φετινή έκθεση Αυτοκινήτου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζει όλα τα εντυπωσιακά της μοντέλα στα τρία της περίπτερα που βρίσκονται στους χώρους (Β5/Β6/Β7). Από το νέο Puma mHEV, το νέο Kuga PHEV, το δημοφιλές Focus mHEV, το 8-θέσιο πολυτελές Tourneo Custom μέχρι το Mustang Mach-E Rally αλλά και το σκληροτράχηλο Ranger Raptor που φέρει την υπογραφή της Ford Performance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως τα φώτα στράφηκαν στο πανέμορφο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri που το παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου η κα Πέτρη Λαγαρά Operations Manager της Ford Motor Ελλάς. Στην έκθεση θα δείτε ακόμη την επιβλητική Mustang Dark Horse με τον 5λιτρο V8 θερμικό κινητήρα που αποδίδει 454 ίππους και 540 Nm ροπή.

 

Ford Capri

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri, που παρουσίασε η κα Πέτρη Λαγαρά, συγκεντρώνει τα φλας της δημοσιότητας καθώς έρχεται να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού εισάγοντας στην ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της αμερικανικής εταιρείας.

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση που μαγνητίζει το βλέμμα, το νέο Ford Capri είναι ένα μεσαίου μεγέθους κουπέ SUV με συνολικό μήκος 4,63 μ. που προσφέρει μοναδικές τεχνολογίες και ανέσεις, σε συνδυασμό με άπλετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές αλλά και σπορ συμπεριφορά στο δρόμο.

Το Ford Capri είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα σε εκδόσεις με μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD), είτε με τετρακίνηση (AWD), μέσω της χρήσης εξαιρετικά αποδοτικών ηλεκτροκινητήρων μόνιμου μαγνήτη. Η πισωκίνητη έκδοση RWD αποδίδει μέγιστη ισχύ 286 PS και ροπή 545 Nm, ενώ στην τετρακίνητη AWD οι αντίστοιχες τιμές είναι 340 PS και 679 Nm. Κορυφαίες είναι και οι επιδόσεις, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 χλμ./ώρα και την επιτάχυνση 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 6,4 δλ. για το νέο Capri RWD και 5,3 δλ. για το νέο Capri AWD.

Τα άλλα μοντέλα που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση Αυτοκινήτου στα περίπτερα Β5/Β6/Β7 είναι το απόλυτο ηλεκτρικό SUV Ford Explorer που επαναπροσδιορίζει τον χαρακτήρα της μάρκας, το Ford Mustang Dark Horse που με τους 454 ίππους ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, την Ford Mustang Mach-E Rally με τα αγωνιστικά γονίδια, το πολυτάλαντο crossover Ford Puma ST-Line X, το Ford Kuga PHEV ST-Line X που συνδυάζει δύο διαφορετικούς κόσμους με την ελευθερία κίνησης και την ηλεκτρική αυτονομία και τον ηγέτη στα μικρομεσαία Ford Focus ST-Line X. Ακόμη το Ford Tourneo Custom με νέα σχεδίαση και δυνατότητα μεταφοράς 8 επιβατών και τέλος το Ford Ranger Raptor με την υπογραφή της Ford Performance.

Δείτε όλα τα μοντέλα Ford εδώ

Η έκθεση Αυτοκινήτου «Auto Athina 2024», βρίσκεται στο Metropolitan Expo και οι πύλες της θα είναι ανοικτές μέχρι την άλλη Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο & Κυριακή από 10:00 – 21:00 και Δευτέρα έως Παρασκευή από 14:00 – 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 10€- Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.



zougla.gr