Αρχική Ελλάδα Eπιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη για τον 26χρονο Ιωνά που πέθανε στο Τελ...

Eπιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη για τον 26χρονο Ιωνά που πέθανε στο Τελ Αβίβ

25
0


Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του 26χρονου Ιωνά Καρούση που έπεσε νεκρός κατά την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/6) στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του 26χρονου που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ για την κηδεία του λόγω του πολέμου, η οποία έγινε σήμερα στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην πύλη του Προφήτη Δαβίδ. Στην εκκλησία βρέθηκε και η σύντροφος του Ιωνά, Μαργαρίτα Χανοπούλου, ξεσπώντας σε κλάματα για τον άδικο χαμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο θείος του 26χρονου Ιωνά, κ. Γιώργος Καρούσης. “Εγώ περιμένω να τον δω αύριο το πρωί ξανά και να πάμε μαζί να κάνουμε όσα κάναμε πάντοτε. Ήταν ένα παιδί όλο χαρά και ζωή. Καλόψυχο και ευγενικό. Δυστυχώς έφυγε την ημέρα που θα τελείωνε το πτυχίο του για να κάνει την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας. Έφυγε δυστυχώς κάνοντας μια εργασία για τη σχολή του και τον γάζωσαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε”, είπε χαρακτηριστικά ενώ μιλώντας για τους γονείς του ανέφερε ότι η μητέρα του είναι σε σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνάς Καρούσης, φοιτητής αρχιτεκτονικής, ήταν ένας από τους επτά νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε σε συρμό του τραμ στη συνοικία Γιάφα, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr