Αρχική Ελλάδα Citroen: Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πανελλήνια πρεμιέρα τα εντυπωσιακά C3 & C3...

Citroen: Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πανελλήνια πρεμιέρα τα εντυπωσιακά C3 & C3 Aircross

29
0


To νέο Citroёn C3 που μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών στην έκθεση Αυτοκίνητου φέρνει την επανάσταση στην αγορά του αυτοκινήτου κάνοντας προσιτή την κινητικότητα χωρίς συμβιβασμούς στη σχεδίαση, την άνεση και τον εξοπλισμό. Η τιμή εκκίνησης είναι 16.900 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Citroen υπάρχει και η ηλεκτρική έκδοση το νέο ë-C3 που επιτυγχάνει τον εκδημοκρατισμό της ηλεκτροκίνησης προσφέροντας την αρχική έκδοση με τιμή εκκίνησης από 19.710 ευρώ (περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την γκάμα του μοντέλου ολοκληρώνει το νέο υβριδικό κινητήριο σύστημα Hybrid 100 e-DCS6, χωρίς περιορισμούς φόρτισης, παρέχοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πραγματοποιεί το 50% των αστικών μετακινήσεων αμιγώς ηλεκτρικά. Προσφέρεται με τιμή εκκίνησης από 21.900 ευρώ (περιλαμβάνεται προωθητική ενέργεια).

Η νέα γενιά του C3 με τα χαρακτήρα SUV (απόσταση από το έδαφος 19 εκ.) προσφέρει για πρώτη φορά το αναγνωρισμένο σύστημα ανάρτησης Citroën Advanced Comfort, αλλά και τα καθίσματα τεχνολογίας Citroën Advanced Comfort, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση από την πρώτη κιόλας έκδοση. Επιπλέον, το μπροστινό τμήμα της καμπίνας των επιβατών έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό, ζεστό και εργονομικό προκειμένου να προσφέρει μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, γνωστό ως C-Zen Lounge Concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως το αυτοκίνητο που θα αγαπηθεί περισσότερο από τους οδηγούς που αγαπούν και την περιπέτεια είναι το νέο Citroen C3 Aircross που και αυτό έκανε την πρώτη του πανελλήνια παρουσίαση. Αποτελεί τη νέα προσιτή πρόταση στην δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς, B-SUV,  με κομψή, έξυπνη και λειτουργική εμφάνιση που ταιριάζει στις μικρές και μεγάλες οικογένειες με ενεργό τρόπο ζωής. Έχοντας επαναπροσδιοριστεί πλήρως, τα νέα Citroën C3 Aircross & ë-C3 Aircross χαρακτηρίζονται για το στιβαρό και επιβλητικό στυλ τους, ενώ προσφέρουν πλήρη εξοπλισμό και στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις YOU & MAX και τρία κινητήρια σύνολα (ηλεκτρικό, hybrid & βενζίνη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενισχυμένη άνεση οφείλεται στην Ανάρτηση Citroën Advanced Comfort, την αρχιτεκτονική C-Zen Lounge με Head-Up Display που ενσωματώνει συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας τελευταίας γενιάς, ενώ ταυτόχρονα, τα νέα Citroën C3 Aircross & ë-C3 Aircross αποτελούν  και σημείο αναφοράς σχετικά με τις θέσεις των επιβατών, αφού το νέο μοντέλο προσφέρει τώρα έως και 7 θέσεις – για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, πράγμα που το τοποθετεί ως ένα όχημα που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη.

Η έκθεση Αυτοκινήτου, «AUTO ATHINA 2024», ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσεις έως και την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

 



zougla.gr