Αρχική Ελλάδα Το MotoGP™ φτάνει στο Τόκιο, στον ναό Sensō-ji Temple

Το MotoGP™ φτάνει στο Τόκιο, στον ναό Sensō-ji Temple

34
0


του Δημήτρη Διατσίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η ιστορική συνοικία Asakusa και ο εμβληματικός ναός Sensō-ji φιλοξενούν ένα απίστευτο καλωσόρισμα για το πιο συναρπαστικό άθλημα στη Γη, το MotoGP™.

Ένα πλήθος αναβατών Grand Prix επισκέφτηκε την παγκοσμίου φήμης περιοχή Asakusa και τον ναό Sensō-ji στο Τόκιο την Τετάρτη, ξεκινώντας με στυλ το Motul Grand Prix της Ιαπωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναβάτες του MotoGP™ Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team), Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing), Maverick Viñales (Aprilia Racing), Franco Morbidelli (Prima Pramac Racing), Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP™), Joan Mir (Repsol Honda Team), ο Alex Marquez (Gresini Racing MotoGP™) και ο Augusto Fernandez (Red Bull GASGAS Tech3) μαζί με τον Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda LCR) και τους Ιάπωνες αναβάτες από κάθε κατηγορία πριν από το εγχώριο Grand Prix: Ai Ogura (MT Helmets – MSI), Taiyo Furusato (Honda Team Asia), Ayumu Sasaki (Yamaha VR46 Master Camp Team), Tatsuki Suzuki (Liqui Moly Husqvarna Intact GP) και Ryusei Yamanaka (MT Helmets – MSI).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Carmelo Ezpeleta και ο Chief Sporting Officer Carlos Ezpeleta συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς το MotoGP™ έγινε δεκτό στην Ιαπωνία και η επίσκεψη ξεκίνησε με μια τελετή για καλή τύχη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια φωτογράφηση για το σόου με τις συνεντεύξεις των αναβατών και του παθιασμένου πλήθους, μεταφέροντας το MotoGP™ στην καρδιά της βάσης των θαυμαστών του σε μια από τις πιο σημαντικές αγορές του αθλήματος.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από την εκδήλωση καθώς ξεκινάμε για το Motegi μία μέρα πριν από την ημέρα των μέσων ενημέρωσης την Πέμπτη και πριν ξεκινήσει η δράση για τον 16ο Γύρο!



zougla.gr