Αρχική Ελλάδα Ταεκβοντό: Συμβολικό πριμ στους αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας

Ταεκβοντό: Συμβολικό πριμ στους αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας

17
0


Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Μιχάλη Φυσεντζίδη του γενικού γραμματέα, Νίκου Θωμαΐδη, του τεχνικού συμβούλου, Παναγιώτη Παλαιολόγου, της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κυριακής Κούβαρη, αλλά και πλήθος συγγενών, φίλων και συναθλητών τους, πραγματοποιήθηκε η άφιξη της ελληνικής αποστολής εφήβων και νεανίδων από την Κορέα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο καθώς και δύο πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα «Τσαντσιόν 2024», καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη και την 5η θέση στην κατάταξη των αγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης, αφού συνεχάρη τα μέλη της ελληνικής αποστολής ανακοίνωσε ότι 𝛈 𝛆𝛋𝛕𝛆𝛌𝛆𝛔𝛕𝛊𝛋ή 𝛆𝛑𝛊𝛕𝛒𝛐𝛑ή 𝛂𝛑𝛐𝛗ά𝛔𝛊𝛔𝛆 𝛎𝛂 𝛆𝛊𝛔𝛈𝛄𝛈𝛉𝛆ί 𝛔𝛕𝛐 𝚫𝛊𝛐𝛊𝛋𝛈𝛕𝛊𝛋ό 𝚺𝛖𝛍𝛃𝛐ύ𝛌𝛊𝛐, 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛑𝛐𝛎𝛐𝛍ή 𝛔𝛖𝛍𝛃𝛐𝛌𝛊𝛋𝛐ύ 𝛑𝛒𝛊𝛍 𝛔𝛆 ό𝛌𝛐𝛖ς 𝛕𝛐𝛖ς 𝛂𝛉𝛌𝛈𝛕ές 𝛑𝛐𝛖 𝛅𝛊𝛂𝛋𝛒ί𝛉𝛈𝛋𝛂𝛎 𝛋𝛂𝛕𝛂𝛋𝛕ώ𝛎𝛕𝛂ς 𝛂𝛑ό 𝟏𝛈 έ𝛚ς 𝟓𝛈 𝛉έ𝛔𝛈𝛔𝛕𝛈 𝛅𝛊𝛐𝛒𝛄ά𝛎𝛚𝛔𝛈 𝛕𝛈ς 𝚱𝛐𝛒έ𝛂ς. 𝚺ύ𝛍𝛗𝛚𝛎𝛂 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛑ό𝛗𝛂𝛔𝛈 𝛂𝛖𝛕ή, 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛑𝛒ώ𝛕𝛐 𝛎𝛂 𝛅𝛐𝛉𝛆ί 𝛕𝛐 𝛑𝛐𝛔ό 𝛕𝛚𝛎 𝟑.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ, 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛕𝛒ί𝛕𝛐 𝛕𝛚𝛎 𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ 𝛋𝛂𝛊 𝛔𝛕𝛊ς 𝛑έ𝛍𝛑𝛕𝛆ς 𝛉έ𝛔𝛆𝛊ς 𝛂𝛑ό 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝛆𝛖𝛒ώ.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Θωμαΐδης, απευθυνόμενος στα μέλη της αποστολής, τους συνεχάρη για την αγωνιστική τους διάθεση αλλά και για το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πάθος της ελληνικής κερκίδας που βοήθησε τους αγωνιζόμενους να καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι χρυσό μετάλλιο στα -51 κιλά πήρε ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός, ενώ «χάλκινη» Παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε η Λαμπριάνα (Λαμπρινή Άννα) Ασημάκη στα -49 κιλά. Την 5η θέση πήραν οι Μελίνα Γεωργίου στα -46 κιλά, καθώς και η Χριστίνα Γεωργία Αηδονίδου στα -44 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδοί προπονητές ήταν οι Κωνσταντίνος Καπάνης, Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Μιλτιάδης Γουρουφίδης, ενώ ο Ιωσήφ Μακρυνάκης ήταν αρχηγός αποστολής.

(*) Στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενο από τον υπεύθυνo προπονητή Μιλτιάδη Γουρουφίδη, αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης, το γκρουπ των αθλητών και αθλητριών της εθνικής μας ομάδας που ανήκουν σε συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας. Τους υποδέχθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΤ, Χρήστος Μανώλης και ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Γιώργος Ναζίρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr