Αρχική Ελλάδα Παρίσι: Τράβηξε τα βλέμματα το Citroen C5 Aircross Concept

Παρίσι: Τράβηξε τα βλέμματα το Citroen C5 Aircross Concept

32
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Citroen παρουσίασε το C5 Aircross Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, δίνοντας μια πρόγευση της επόμενης γενιάς του SUV της, το οποίο πρόκειται να κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C5 Aircross έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και υιοθετεί μια πιο αιχμηρή σχεδιαστική γλώσσα σε σχέση με τον προκάτοχό του, διατηρώντας παράλληλα την εστίασή του στην άνεση και την πρακτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο θα κινείται πάνω στην πλατφόρμα STLA Medium, η οποία είναι συμβατή τόσο με θερμικούς κινητήρες όσο και με υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά σύνολα.

Το SUV έχει μήκος 4,65χλστ. δηλαδή 150χλστ. μεγαλύτερο σε σύγκριση με την απερχόμενη γενιά και στηρίζεται αρκετά στη boxy σχεδιαστική φιλοσοφία, όπως και τα νέα C3 και C3 Aircross, που είναι γεμάτα ακμές. Πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζει το γεμάτο νευρώσεις καπό, το νέο έμβλημα της Citroen αλλά και η νέα φωτεινή υπογραφή τριών σημείων. Μυώδη φτερά, κεκλιμένη οροφή, χωνευτές χειρολαβές και ζάντες με αεροδυναμικά καλύμματα, αποτελούν τα σχεδιαστικά highlights.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν μας έδειξε το εσωτερικό, αλλά υποσχέθηκε ότι θα είναι ευρύχωρο, προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης για πέντε επιβάτες. Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει πλήθος ADAS, καθώς και την τελευταία τεχνολογία infotainment και συνδεσιμότητας.



zougla.gr