Αρχική Ελλάδα ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στους παίκτες μετά την ήττα από τη Στεάουα

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στους παίκτες μετά την ήττα από τη Στεάουα

29
0


Δεν στέφθηκε από επιτυχία η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να… σηκώσει κεφάλι απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μετά τις ήττες από Γαλατάσαραϊ και Άρη το βράδυ της Πέμπτης το… κακό τρίτωσε για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι είδαν τους Ρουμάνους να φεύγουν με τη νίκη από την Τούμπα, παρά το γεγονός μάλιστα ότι αγωνίζονταν από το 58ο λεπτό με 10 παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του δικεφάλου του Βορρά.

Η διοίκηση του συλλόγου σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους παίκτες επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες, μετά τη χθεσινή ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση αρκεί για να διορθωθεί η κατάσταση, από την άλλη όμως αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, αν όλοι εντός της ομάδας πιέσουν παραπάνω τον εαυτό τους, τώρα που είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και μπορούν να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr