Αρχική Ελλάδα Ο Ν. Σαλαπατάρας και η Salas international group τίμησε τα 50 χρόνια...

Ο Ν. Σαλαπατάρας και η Salas international group τίμησε τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

26
0


Η Salas International Group έχοντας να επιδείξει διαχρονικό έργο στην προώθηση κοινωνικών προγραμμάτων της Εκκλησίας ήταν σημαντικός υποστηρικτής της τιμητικής εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας στο Ηρώδειο (7.10.2024), παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

EUROKINISSI: ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και αποτέλεσε φόρο τιμής σε κληρικούς και λαϊκούς, που εργάστηκαν τα τελευταία 50 χρόνια για να συγκροτηθεί διοικητικά και να δομηθεί αποτελεσματικά η ενοριακή, κοινωνική και πολιτιστική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, ο εορτασμός ήταν και ένα αντίδωρο ευγνωμοσύνης προς τους δύο αειμνήστους Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρό Τιμόθεο Ματθαιάκη και κυρό Κωνσταντίνο Φαραντάτο για την πλούσια ποιμαντική και φιλανθρωπική δράση τους. Σημειώνεται ότι με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος (1974-2024) ο Νίκος Σαλαπατάρας, επικεφαλής της Salas Group, διατηρεί πολυετή σχέση συνεργασίας ενώ ο ίδιος έχει ισχυρούς δεσμούς με την Εκκλησία και διατηρεί φιλική σχέση τόσο με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ όσο και με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλίες του Ν.Σαλαπατάρα και της Salas Group στηρίζονται τα τελευταία χρόνια όλες οι δομές της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας. Αναφορικά με την πρόσφατη δράση υποστήριξης της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, με τίτλο: “Ξενιτιά και Προσφυγιά… Ήπειρος – Ιωνία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr