Αρχική Ελλάδα Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι στη Μόδα Ξανά!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι στη Μόδα Ξανά!

36
0


Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, γνωστός όχι μόνο ως πρωτεργάτης της ποπ μουσικής σκηνής των 90’s με τις διαχρονικές του επιτυχίες να συνοδεύουν ακόμα τη διασκέδασή μας, αλλά και ως ο πιο πρωτοπόρος καλλιτέχνης με futuristic-mentality, αποφάσισε αυτήν την σεζόν να πλαισιώσει το πρόγραμμά του με Artificial Intelligent (ΑΙ) Visuals και motion graphics, που σε ταξιδεύουν “ευγενικά” και συναισθηματικά στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πανδαισία χρωμάτων και mini ιστοριών, όπου μπορούμε να τραγουδάμε όλοι μαζί (sing along) καθώς ταυτόχρονα προβάλλονται και οι στίχοι και μπορούμε να συμμετέχουμε ενεργά.

O Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημιουργός της γενιάς του που κατέκτησε την κορυφή των ευρωπαϊκών charts με το «Lost In The Night».
Με μια εντυπωσιακή πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή και πλήθος χρυσών και πλατινένιων δίσκων που τον κατατάσσουν στην ελίτ των Ελλήνων συνθετών και τραγουδιστών, θα μας παρασύρει σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το επικοινωνιακό του χάρισμα επί σκηνής, καθώς η αλληλεπίδραση που χτίζει με το κοινό του είναι αξιοσημείωτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του θα είναι η υπερταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Δάφνη Νικολάου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου τα οποία λατρέψαμε με τη φωνή της Αλέξιας, της Άντζελας Δημητρίου, της Μαντούς, της Πωλίνας και άλλων αγαπημένων ερμηνευτριών, καθώς και ξένες επιτυχίες των 90s.

Σας περιμένουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Σάββατο από τις 2 Νοεμβρίου, για τις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές και για αξέχαστα parties!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

INFO

Μιχάλης Ρακιντζής, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Από Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Έναρξη : 22:30
Εισιτήρια: 10 ευρώ (bar), 30 ευρώ (τραπέζι)
Προπώληση: more.com.
Κρατήσεις: 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21

Τηλέφωνο: 21 0931 5600



zougla.gr