Αρχική Ελλάδα ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Δέλλας για οικογενειακούς λόγους

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Δέλλας για οικογενειακούς λόγους

40
0


Σαν «κεραυνός εν αιθρία», έσκασε σήμερα στις τάξεις του ΟΦΗ, η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα να υποβάλλει τγην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Η παραίτησή του, έγινε αποδεκτή από την διοίκηση, που αναζητεί πλέον τον διάδοχο του στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση των Κρητικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr