Αρχική Ελλάδα Νεκρός ο Frédéric Baudry στο Rallye du Maroc

Νεκρός ο Frédéric Baudry στο Rallye du Maroc

30
0


Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

Το Rallye du Maroc, γνωστό και ως το Ράλι του Μαρόκο βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ακόμα και όταν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλι στον κόσμο διευθετούν τις καταδιώξεις της νίκης στις διάφορες κατηγορίες FIM, η τραγωδία ήρθε νωρίς στο γεγονός. Ένας από τους αγωνιζόμενους πέθανε μετά από ατύχημα την πρώτη κιόλας μέρα.
Ο οδηγός που έπεσε είναι ο Γάλλος Frédéric Baudry, ο οποίος αγωνιζόταν για δεύτερη φορά στο ράλι του Μαρόκου, με μια KTM της Nomade Racing Assistance.
Αν και η πτώση του Baudry δεν φαινόταν τόσο σοβαρή στην αρχή, οι διοργανωτές είπαν ότι ήταν αναίσθητος όταν έφτασαν στο σημείο.
Η διοργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας: «Κατά τη διάρκεια της φάσης 1 του Rallye du Maroc, μια κυκλική διαδρομή γύρω από τη Ζαγορά, ο αγωνιζόμενος της μοτοσικλέτας Frédéric Baudry, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα για δεύτερη φορά, έπεσε στους αμμόλοφους στο 97ο χιλιόμετρο».
«Τον επισκέφτηκαν γρήγορα οι γιατροί ενός από τα ιατρικά ελικόπτερα, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ζαγοράς, όπου πέθανε τραγικά στις 16:45».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Baudry τερμάτισε 102ος γενικής στον αγώνα του Μαρόκου το 2023. Φέτος στόχευε για ένα ξεκίνημα στο Ντακάρ του 2025 και αυτός ο αγώνας ήταν η τελική του προετοιμασία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους φίλους και τους συναγωνιστές του Baudry αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



zougla.gr