Αρχική Κόσμος Νέα Υόρκη: Βρέθηκε ακέφαλη σορός ηλικιωμένης σε κεντρικό δρόμο

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε ακέφαλη σορός ηλικιωμένης σε κεντρικό δρόμο

26
0


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στη γνωστή γειτονιά Upper East Side.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τους αστυνομικούς εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο η ακέφαλη σορός μίας ηλικιωμένης —80 ετών— η οποία φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 28ο όροφο.

Ο λόγος που βρέθηκε αποκεφαλισμένη και χωρίς το ένα χέρι ήταν επειδή κατά τη διάρκεια της πτώσης χτύπησε στα μπαλκόνια του κτιρίου.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στη New York Post: «Έφτασα ακριβώς τη στιγμή που ήταν ξαπλωμένη εκεί, δεν είχε κεφάλι… το κεφάλι και το χέρι ήταν κομμένα, κατέληξαν στη βεράντα».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έδωσε αμέσως στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος ή το πιθανό κίνητρο της αυτοκτονίας.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός της ηλικιωμένης

«Υπήρχαν κομμάτια από τα ρούχα και αίμα»

Τα ρούχα της είχαν κολλήσει σε έναν φράχτη κοντά στο κάτω μέρος του κτιρίου, ο οποίος είχε λυγίσει από την πρόσκρουση, δήλωσαν μάρτυρες.

«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς τη σορό, αλλά εκείνη είχε πεθάνει… το σώμα της προσγειώθηκε εκεί, αλλά το κεφάλι και το πόδι της χτύπησαν στον φράχτη, μπορείτε να δείτε ότι έχει λυγίσει, υπήρχαν κομμάτια από τα ρούχα και αίμα», δήλωσε ένας 23χρονος.

Το κτίριο των 33 ορόφων απ’ όπου πήδηξε η ηλικιωμένη

Σύμφωνα με την New York Post, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ήταν η μόνη που έβαλε τέλος στη ζωή της εκείνη την ημέρα στη Νέα Υόρκη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 52χρονος άνδρας πήδηξε από το μπαλκόνι του 17ου ορόφου ενός κτιρίου στο Τσέλσι γύρω στις 5 π.μ. Ο άνδρας αγνώστων στοιχείων ανακηρύχθηκε νεκρός επί τόπου και η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος.



in.gr