Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ RAGE την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΒΟΛΟ και στο...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ RAGE την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΒΟΛΟ και στο CAFE SANTAN ΖΩΝΤΑΝΑ!

53
0

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για τα 40 τους χρόνια

Ότι ο Βόλος τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλλει για τα καλά στον παγκόσμιο συναυλιακό χάρτη είναι κάτι το αναμφισβήτητο. Οι Γερμανοί Grave Digger και οι Mystic Prophecy το 2023, οι Νορβηγοί Mayhem, οι Αμερικανοί Warlord, οι Πορτογάλοι Gaerea και οι Σουηδοί Sorcerer φέτος και πόσοι ακόμα άραγε στο πλαίσιο του Golden R. Festival;

Το διοργανωτικό team του Golden R. Festival αυτή τη φορά “χτυπάει” εκτός των φεστιβαλικών του ορίων και φέρνει του τεράστιους Γερμανούς Rage για μία και μόνη ζωντανή εμφάνιση στην πόλη του Βόλου και στο Cafe Santan την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για τα 40 χρόνια του συγκροτήματος, οι Γερμανοί θρύλοι καταφθάνουν στην χώρα μας για τρεις ιστορικής σημασίας επετειακές συναυλίες στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου, σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Με τα εισιτήρια να εξανεμίζονται, ο Βόλος αναμένεται να υποδεχτεί ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του heavy metal, σε μία βραδιά που θα γράψει σίγουρα Ιστορία. Μαζί τους, την σκηνή θα μοιραστούν οι Βολιώτες Convicted, οι οποίοι θα ανοίξουν την ονειρική συναυλία!

Προπώληση: 23 ευρώ
Ταμείο: 25 ευρώ

Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήριά σας, ηλεκτρονικά μέσα από το goldenrfestival.com και όλο το δίκτυο φυσικών καταστημάτων της more.com! Για HARD COPY εισιτήρια στα σημεία που ακολουθούν σε Βόλο και Λάρισα:

ΒΟΛΟΣ
– Βe-Βop
– Cafe Santan
– Coffee Tobacco
– Δισκοπωλείο Intris
– Δισκοπωλείο Superfly Records
– ΚΕΧΑΪΔΗΣ μουσικός οίκος

ΛΑΡΙΣΑ

– Snuff
– Underground Tales Records

Πόρτες: 19.30

21.00… Convicted
22.15… Rage