Αρχική Ελλάδα Ελεύθερος ο ένοπλος που συνελήφθη σε συγκέντρωση του Τραμπ

Ελεύθερος ο ένοπλος που συνελήφθη σε συγκέντρωση του Τραμπ

33
0


H αστυνομία συνέλαβε κοντά σε προεκλογική συγκεντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Κοατσέλα της Καλιφόρνια το περασμένο Σάββατο έναν 49χρονο, που έφερε όπλα.

Είχε μαζί του πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι απέτρεψε μια τρίτη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο ύποπτος, κάτοικος Λας Βέγκας ονόματι Βεμ Μίλερ, που αφέθηκε ελεύθερος τελικά, αφού προηγουμένως κατέβαλε εγγύηση 5.000 δολαρίων, δηλώνει οπαδός του Τραμπ, είπε ότι δεν σκόπευε να βλάψει τον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο και θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 2 Ιανουαρίου.

Tι υποστήριξε ο Βεμ Μίλερ

Ο 49χρονος μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι είναι οπαδός του Τραμπ και ότι αγόρασε τα όπλα για την προσωπική του ασφάλεια. Ισχυρ΄λιστηκε μάλιστα, ότι ενημέρωσε τους αστυνομικούς στο μπλόκο πως είχε όπλα στο πορτ-μπαγκάζ του. «Αυτές οι κατηγορίες είναι βλακείες. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι το τελευταίο άτομο που θα προκαλούσε βία και θα έβλαπτε οποιονδήποτε», είπε.

Ο σερίφης της κομητείας Ρίβερσαϊντ Τσαντ Μπιάνκοπου έκανε δηλώσεις για την σύλληψη του Μίλερ είπε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι εμφανίστηκε με πολλά διαβατήρια με διάφορα ονόματα, ένα μη καταχωρημένο όχημα με πλαστή πινακίδα και όπλα», ανέφερε ο σερίφης σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίλερ θεωρείται πιθανό να είναι μέλος της ακροδεξιάς αντικυβερνητικής οργάνωσης «Κυρίαρχων Πολιτών», μίας ομάδας που βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις δεν έχουν καμία εξουσία στα μέλη της.





zougla.gr