Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΨΗΛΑ στην ΑΤΖΕΝΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΔΕΛΗ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΨΗΛΑ στην ΑΤΖΕΝΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΔΕΛΗ

28
0

Με συνεχή παρουσία σε εκδηλώσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Νομού, ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο Μαγνησίας» δίνει καθημερινά τον αγώνα του για ένα Επιμελητήριο που θα έχει ισχυρό λόγο σε όσα μπορούν να προσφέρουν οφέλη στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Την προηγούμενη Κυριακή, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Πρόεδρος, Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με υποψήφιους επιμελητηριακούς συμβούλους, παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος Καρεκλίδη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, με θέμα «Φυσικές καταστροφές στη Μαγνησία: Το χθες, το σήμερα, το αύριο του Βόλου».

Στην συνέχεια, μετέβησαν στις Μηλιές, όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη φορέων με θέμα το μέλλον και τις προοπτικές ανάπτυξης του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος.

«Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, αλλά και η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, είναι δύο ζητήματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα» τόνισε σε δήλωσή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παν. Λιαδέλης, και πρόσθεσε:

«Από το μεν πρώτο εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, ενώ εξαιτίας του «Daniel», του «Elias» και του «Ιανού» παλαιότερα, πρωτογενής παραγωγή, μεταποίηση, εμπόριο και υπηρεσίες, επλήγησαν βαριά και δεν έχουν ακόμη συνέλθει, όπως θα έπρεπε.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, δεν μπορεί να έχει ούτε τον ρόλο του απλού θεατή ούτε του απλού διεκπεραιωτή, αλλά, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές ώς τώρα, χρειάζεται να είναι ο «πρωταγωνιστής», ο Φορέας που σε άμεση επαφή με την κεντρική κυβέρνηση θα συντονίζει, θα ελέγχει, θα διορθώνει τυχόν σφάλματα και αδικίες, και φυσικά θα αγωνίζεται για την ανάκαμψη των επιχειρήσεων».