Αρχική Ελλάδα Αγνοούμενος από την κακοκαιρία «Cassandra» στο Αγρίνιο

Αγνοούμενος από την κακοκαιρία «Cassandra» στο Αγρίνιο

28
0


Προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Cassandra», που έφερε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός 52χρονου άνδρα που αγνοείται.

Χαρακτηριστικά, μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στον Ρύακα, καθώς σύμφωνα με το aitolianews.gr, αγνοείται ένα άτομο το όχημα του οποίου φαίνεται να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στη Στράτο Αγρινίου. Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του από Αστυνομία και Πυροσβεστική, γράφει το agrinionews.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναφορές αυτές επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του στο σημείο που έχει ανατραπεί από τον χείμαρρο, αλλά η τύχη του οδηγού αγνοείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για φύλακα εργοστασίου.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βροχόπτωση είναι γενικά έντονη. Οι λάσπες έχουν γεμίσει την Εθνική Οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά.

Με λάσπες έχει γεμίσει και η περιφερειακή οδός στο Ρίβιο του Δήμου Ξηρομέρου. Επίσης έχουν σημειωθεί ζημιές και σε σπίτια, με τα ορμητικά νερά και τη λάσπη να έχει δημιουργήσει προβλήματα. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πέντε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από τη γύρω περιοχή.

Μέχρι στιγμής, η κακοκαιρία έχει επιπλέον προκαλέσει πλημμύρες στην Κέρκυρα και προβλήματα στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 



zougla.gr