Αρχική Ελλάδα Ήρθε το νέο SYM ADX 300 TCS και ανακοινώθηκε η τιμή του

Ήρθε το νέο SYM ADX 300 TCS και ανακοινώθηκε η τιμή του

23
0


Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

Το νέο SYM ADX 300 TCS ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των Urban Adventure Scooters!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αλλά με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και κινητήρα 26 ίππων, είναι εξαιρετικά ευέλικτο και παράλληλα έτοιμο για αποδράσεις εκτός πόλης.

Το μεγάλο ρεζερβουάρ των 16 λίτρων, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση του σύγχρονου κινητήρα, προσφέρει μεγάλη αυτονομία και επιτρέπει ατελείωτες εξερευνήσεις.

Το πλαίσιο έχει ενισχυθεί για να ανταποκριθεί σε κάθε διαδρομή και στυλ οδήγησης στο δρόμο άλλα και στις “εκτός” ασφάλτου διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προστατευμένα μηχανικά μέρη, η εργονομία της θέσης οδήγησης, καθώς και το μεγάλο και ψηλό τιμόνι τονίζουν τον adventure χαρακτήρα του.

Με δικάναλο ABS και δίσκο με ακτινική δαγκάνα εμπρός, το ADX 300 είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ανταποκριθεί σε κάθε συνθήκη που θα αντιμετωπίσει ο αναβάτης, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Full LED φώτα, η οθόνη TFT 7”, το σύστημα Keyless, καθώς και η διπλή θύρα USB και οι πλούσιοι χώροι του, αποκαλύπτουν την πολυτελή αλλά και πρακτική φύση αυτού του μοναδικού Urban Adventure Scooter, που φέρει την υπογραφή της SYM.

Το SYM ADX 300 TCS βασίζεται στον αξιόπιστο και ισχυρό τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα με απόδοση 26 ίππων και κατανάλωση μόλις 3.4 L/100 km (WMTC3), προδιαγραφών Euro5+.

Τα LED φωτιστικά σώματα του νέου ADX 300 πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση παρέχουν παράλληλα ανώτερη φωτιστική απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Το Traction Control (TCS) εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και η δυνατότητα απενεργοποίησης βοηθά στην καλύτερη εκμετάλλευση των εκτός ασφάλτου δυνατοτήτων του ADX 300.

Το σύστημα Keyless της SYM επιτρέπει στον αναβάτη να ανοίγει τη σέλα, την τάπα του ρεζερβουάρ και να κλειδώνει το τιμόνι, χωρίς να χρειάζεται να βγάλει το ηλεκτρονικό κλειδί/τηλεχειριστήριο από την τσέπη του!

Η έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών προβάλλει ευανάγνωστα γραφικά, ακόμα και στο έντονο ηλιακό φως, μιας και διαθέτει αισθητήρα για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ημέρας/νύχτας.

Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών γραφικών εμφάνισης του μενού, ενώ η διπλή θύρα USB Type-C και Type-A εξασφαλίζουν εύκολη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι προηγμένες αναρτήσεις του νέου SYM ADX 300 TCS, το σύστημα πέδησης, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 150mm και τα στιβαρά μηχανικά μέρη το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους διαδρομής.

Το άκαμπτο μπροστινό σύστημα με τη μεγάλη διαδρομή συνδυάζεται με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης, που περιλαμβάνει δίσκο διαμέτρου 260mm με ακτινική πλευστή δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων και ABS της Bosch.

Το πίσω δισκόφρενο 240mm έχει δαγκάνα δύο εμβόλων για αποτελεσματική πέδηση. Αντίστοιχα, η πίσω ανάρτηση, με τα δύο μεγάλου μήκους αμορτισέρ, παρέχει εξαιρετική απόσβεση σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Το μεγάλο αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής κυριαρχεί στην εργονομία της θέσης οδήγησης που προσφέρει στον αναβάτη απόλυτο έλεγχο.

Το ατσάλινο πλαίσιο του νέου SYM ADX 300 TCS διαθέτει στρατηγικά τοποθετημένες ενισχύσεις και ζώνες απορρόφησης κραδασμών, που εξασφαλίζουν εξαιρετική αντοχή στις καταπονήσεις.

Οι αναρτήσεις με διαδρομή 125mm εμπρός και 120mm πίσω που απορροφούν κάθε ανωμαλία συνεργάζονται άριστα με το νέο πλαίσιο και προσφέρουν άνεση και σταθερότητα στην οδήγηση.

 

Παράλληλα το χαμηλά και εμπρός τοποθετημένο ρεζερβουάρ συμβάλει στην ιδανική κατανομή βάρους για εξαιρετική ακρίβεια σε όλες τις ταχύτητες.

Το μεγάλο ρεζερβουάρ των 16 λίτρων εξασφαλίζει αυτονομία που αγγίζει τα 470 χιλιόμετρα!

Οι κλειστές προστατευτικές χούφτες, οι καθρέπτες από χυτό αλουμίνιο και το ντουλαπάκι στην ποδιά, υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της SYM να προσφέρει στον αναβάτη υψηλής ποιότητας πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Η SYM έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στη σχεδίαση του νέου ADX 300, επιτυγχάνοντας να συνδυάσει το χαμηλό ύψος σέλας των 780 mm με τον άφθονο και πρακτικό αποθηκευτικό χώρο των 35 λίτρων κάτω από τη σέλα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πρακτική πλευρά του ADX 300 στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το νέο SYM ADX 300 TCS είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών SYM της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. σε τρεις χρωματικές επιλογές και με προτεινόμενη τιμή λιανικής 5.195€

SYM ADX 300 TCS

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SYM ADX 300 TCS  

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Μονοκύλινδρος, τετράχρονος, υγρόψυκτος, με 4 βαλβίδες.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: EFI Continental
ΙΣΧΥΣ: 26ps / 8.000rpm
ΡΟΠΗ: 26Nm / 6.000rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 3.4 L / 100 km (WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ: 16 L
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ): 2185 x 810 x 1325 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ: 780 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ: 150 mm
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ): 199kg
ΦΡΕΝΑ Εμπρός/Πίσω: Δίσκος 260mm με 4πίστονη ακτινική δαγκάνα / Δίσκος 240mm
ABS: Δικάναλο BOSCH
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Εμπρός/Πίσω: Τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 125mm / Δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Εμπρός/Πίσω: 120/70-15  / 140/70-14



zougla.gr