Αρχική Ελλάδα Χειροπέδες στον εγγονό τέως Υπουργού για ληστείες και κλοπές στην Κηφισιά

Χειροπέδες στον εγγονό τέως Υπουργού για ληστείες και κλοπές στην Κηφισιά

65
0


Στη σύλληψη νεαρών για ληστείες και κλοπές, μεταξύ των οποίων και ο εγγονός πρώην υπουργού, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (11/10) δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 15 ετών, πλησίασαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τους ανέφεραν ότι, καθώς περνούσαν από το άλσος Συγγρού, ομάδα νεαρών οι οποίοι καθόταν σε κιόσκι, τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού τους ζήτησαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α δύο παιδιά έδωσαν στην ομάδα των «άγουρων» ληστών τα χρήματα που είχαν πάνω τους και συγκεκριμένα ποσό μεταξύ τριών με πέντε ευρώ.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα δύο παιδιά, κινήθηκαν στην περιοχή προχωρώντας σε αναζήτηση των δραστών. Σε πολύ σύντομο χρόνο εντοπίζουν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, στην πλατεία Πλατάνου, στο κέντρο της Κηφισιάς, ηλικίας 14, 15 και 18 ετών.

Τα άτομα προσήχθησαν στο τμήμα της Κηφισιάς όπου κλήθηκαν τα δύο θύματα μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για τα άτομα που τους επιτέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεπιφύλακτα αναγνώρισαν τους δύο από αυτούς, τον 15χρονο και τον έναν 18χρονο.

Μάλιστα, ο ανήλικος δράστης φαίνεται να είναι εγγονός τέως υπουργού παρελθούσης κυβέρνησης και μετέπειτα ανεξάρτητου βουλευτή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις αρχές. Αυτή τη στιγμή και οι δύο δράστες βρίσκονται στο αυτόφωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr