Αρχική Ελλάδα «Φίλησες αυτόν τον παλιόγερο;» – Το είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη στέλεχος της...

«Φίλησες αυτόν τον παλιόγερο;» – Το είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

62
0


Την άμεση αντίδραση και οργή του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη προκάλεσε ένα σχόλιο που έκανε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο Στρατής Γόμος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στις Θερμοπηγές “Hippocrates” στον Πολιχνίτο.

Κατά την άφιξη του στο χώρο των εγκαινίων ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αγκάλιασε και φίλησε τον Κώστα Μουτζούρη με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και έχουν αμφίδρομη εκτίμηση και συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο Στρατής Γόμος απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και προφανώς αστειευόμενος τον ρώτησε: “Φίλησες αυτό τον παλιόγερο;”

Η αντίδραση του Κώστα Μουτζούρη ήταν άμεση αφού τον επέπληξε φραστικά λέγοντάς του μεταξύ άλλων ότι με αυτά που κάνει δείχνει το επίπεδό του.

Ο Στρατής Γόμος προφανώς αντιλήφθηκε το λάθος του και προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φραστικό όμως επεισόδιο συνεχίστηκε παρόντος του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος προφανώς δυσανασχέτησε.

Φυσικά το επεισόδιο το αντιλήφθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι πολλοί από τους οποίους χαρακτήρισαν απαράδεκτο το σχόλιο του Στρατή Γόμου αφού αυτό έγινε μέσα σε πολύ κόσμο και μάλιστα με κίνδυνο να προκληθεί ακόμα χειρότερο επεισόδιο και να χαλάσει το ωραίο κλίμα των εγκαινίων.

Κάποιοι άλλοι το πήγαν ακόμα παρά πέρα λέγοντας ότι ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν τη διπλή νίκη του Κώστα Μουτζούρη στις δύο τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογικές αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό βίντεο – ντοκουμέντο

 

Πηγή: lesvosnews.gr



zougla.gr