Αρχική Ελλάδα Το Piaggio Medley τώρα με όφελος έως 300€

Το Piaggio Medley τώρα με όφελος έως 300€

32
0


Το Piaggio Medley, που άνοιξε μία νέα κατηγορία στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, είναι τώρα είναι πιο προσιτό χάρη στη νέα δυναμική προσφορά της Piaggio.

Το Medley συνδυάζει την ευελιξία ενός ελαφρού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τις δυνατότητες ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στα παραπάνω αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει: Start & Stop, Full LED προβολέας και DRL, πολύ-λειτουργικός LCD ψηφιακός πίνακας οργάνων, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση με smartphone μέσω Bluetooth και μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα για δύο κράνη jet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 και 150 cc: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,4 kW αντίστοιχα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στην κατηγορία τους.

Τώρα το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, είναι διαθέσιμο σε νέες τιμές προσφοράς από 3.290€, με όφελος έως 300€.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.piaggio.com/gr_EL/models/medley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr