Αρχική Ελλάδα Τζορτζ Μπάλντοκ: Τουλάχιστον τρεις ώρες νεκρός στην πισίνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τουλάχιστον τρεις ώρες νεκρός στην πισίνα

51
0


Σε παθολογικά αιτία οφείλεται ο θάνατος του Τζόρτζ Μπάλντοκ σύμφωνα με την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή που έφτασε χθες βράδυ στο σπίτι του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού καθώς δεν εντόπισε χτυπήματα ή μώλωπες στο σώμα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα ανακοινωθούν αφού πρώτα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και ακολούθως ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του. Παράλληλα  θα αποσαφηνιστεί πόσες ώρες πριν την ανεύρεση του 31χρονου νεκρού στην ιδιωτική πισίνα της πολυτελούς κατοικίας, επήλθε ο θάνατός του. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του, περίπου τρεις ώρες πριν ανευρεθεί νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Δηλαδή περί τις 19.30 -20.00, ενώ οι Αρχές έφθασαν στο σπίτι στις 22:30, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη του.

Η οικία στη Γλυφάδα όπου διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ Πηγή φωτογραφίας: Ioannis Alexopoulos/LNP -Daily Mail

Το άψυχο σώμα του άτυχου Τζόρτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε μέσα στην πισίνα, με τον 31χρονο να φοράει το μαγιό του. Επίσης βρέθηκε ένα μπουκάλι βότκας, με μισό περιεχόμενο σε τραπεζάκι δίπλα από την πισίνα, ενώ δεν εντοπίστηκε τίποτε άλλο, που να σχετίζεται με ουσίες, ή φάρμακα.   Οι  έρευνες της Ασφάλειας, εστιάζονται λοιπόν  στο γεγονός ότι βρέθηκε αυτό το μπουκάλι βότκας, το περιεχόμενο του οποίου ενδεχομένως να κατανάλωσε ο άτυχος ποδοσφαιριστής πριν κολυμπήσει, ενώ δεν αποκλείουν να υπήρξε και έτερο άτομο ή άτομα μαζί με τον Μπάλντοκ, πριν συμβεί το μοιραίο στην κατοικία της οδού Διαδόχου Παύλου. Το υλικό από τις κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών. Επίσης θα ερευνηθεί εξονυχιστικά το πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων που να βοηθήσουν ενδεχομένως στην πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πισίνα εντός της οποίας βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Πηγή φωτογραφίας: Ioannis Alexopoulos/LNP -Daily Mail

Το πλέον τραγικό στην υπόθεση του θανάτου του Τζόρτζ Μπάλντοκ, είναι ότι το μοιραίο συνέβη της ημέρα των γενεθλίων της κόρης του. Η σύζυγός του που διαμένει στην Βρετανία μαζί με το παιδί, τον αναζητούσε στο τηλέφωνο από νωρίς το απόγευμα, προκειμένου ο ίδιος να μιλήσει με το παιδί και να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της. Από την στιγμή που  δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη της κατοικίας, ο οποίος και τον εντόπισε νεκρό εντός της πισίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον θάνατο του 31χρονου μπακ, ζητώντας παράλληλα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπαρακτικό «αντίο» των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό

Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση του θανάτου του Τζόρτζ Μπάλντοκ. Οι συμπαίκτες του σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή, ο 31χρονος άσος με τον οποίο λίγες ώρες πριν προπονούνταν μαζί.

Συγκλονισμένοι λοιπόν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο σπίτι του 31χρονου μπακ μόλις έμαθαν τα τραγικά νέα, μαζί με ανθρώπους της ΠΑΕ, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Παράλληλα με μηνύματα και αναρτήσεις στα social media, οι παίκτες των «πρασίνων» αποχαιρέτισαν τον δικό τους Τζορτζ, τον φίλο και συμπαίκτη τους.

Το μήνυμα του Ζέκα

Το μήνυμα του Βιλένα

Το μήνυμα του Βέρμπιτς

Το μήνυμα του Σένκενφελντ

Το μήνυμα του Ρούμπεν Πέρεζ

Το μήνυμα του Μάγκνουσον

Το μήνυμα του Τζούρισιτς

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Superleague για τον Μπάλντοκ

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ για τον Μπάλντοκ

Το δικό τους αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ είπαν ΕΠΟ και Εθνική ομάδα με μια λιτή ανακοίνωση.
Τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, αλλά και αυτά της Εθνικής ομάδας ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν όντας στο Λονδίνο, για το παιχνίδι με την Αγγλία και εκδόθηκε η ακόλουθη λιτή ανακοίνωση:

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Παράλληλα η ΕΠΟ θα καταθέσει αίτημα προς τους διοργανωτές των επικείμενων αγώνων των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών να αγωνιστούν οι παίκτες μας με μαύρα περιβραχιόνια για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκτός από την Εθνική ανδρών που θα αγωνιστεί απόψε απέναντι την Αγγλία με μαύρα περιβραχιόνια, η ΕΠΟ θα καταθέσει αίτημα αυτό να γίνει και στις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες των μικρότερων ηλικιών που έχουν υποχρεώσεις, ήτοι τις Εθνικες ομάδες Ελπίδων, Νέων και Παίδων.

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελλάδας έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου αποχαιρέτησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Πογέτ ήταν αυτός που κάλεσε τον Μπάλντοκ για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα και δήλωσε συντετριμμένος με τον ξαφνικό θάνατό του.

«Την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και τους οικείους του. Είμαι συνετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ» έγραψε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Το μήνυμα της UEFA για την εκδημία του Τζόρτζ Μπάλντοκ

Το μήνυμα του μάνατζερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο

 

Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις των πρώην ομάδων του στη Μ. Βρετανία

Ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος και τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στην Αγγλία, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.
Οι πρώην ομάδες του 31χρονου μπακ στη Γηραιά Αλβιόνα, ανέβασαν συλλυπητήριες αναρτήσεις, έχοντας μόνο καλά πράγματα να θυμηθούν γι’ αυτόν.

Η Τάμγουορθ κάνει λόγο για φοβερό παιδί με τρομερό χαρακτήρα, η πρώτη του ομάδα Μίλτον Κέινς Ντονς στέκεται στη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για εκείνον και την οικογένειά του, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναφέρεται στο πόσο δημοφιλής και αγαπητός ήταν.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Εθνικής Αγγλίας για τον Μπάλντοκ

Η Εθνική Αγγλίας έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας την βαθιά θλίψη της. Αναλυτικά το μήνυμα της Εθνικής Αγγλίας:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης.

Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».





zougla.gr