Αρχική Ελλάδα Συγκρουσιακή ατμόσφαιρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκρουσιακή ατμόσφαιρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

31
0


Σε κλίμα έντασης ξεκινά στις 12.30 η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής  στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της συζήτησης, στελέχη προσκείμενα στην πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, συγκεντρώθηκαν στο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε το εξώδικο που είχε αποστείλει προς την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο σκοπός του εξωδίκου επετεύχθη»

«Επειδή ο σκοπός του εξωδίκου μου επετεύχθη, αφενός με την εσπευσμένη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των υπόλοιπων υποψηφίων και αφετέρου με τη ρητή καταδίκη της διαρροής από την ΠΓ της 8ης Οκτωβρίου 2024. Επειδή, όπως έχω ήδη δηλώσει, πρωταρχικό κίνητρο της διαμαρτυρίας μου ήταν η διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων κάθε στελέχους και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ (χθες θύμα της παράνομης διαρροής ήμουν εγώ, αύριο κάποιος άλλος). Επειδή, όπως επίσης έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή, τη νομική οδό δε θα την ακολουθούσα ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτούς τους λόγους, αποσύρω και ρητά την εξώδικη διαμαρτυρία μου, ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλοθι» σημείωσε σε ανάρτησή του.

Εκρηκτική κατάσταση

Ολοένα και βαθαίνει το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βιώνει μια πρωτοφανή συγκρουσιακή κατάσταση. Η Όλγα Γεροβασίλη, έριξε χθες ξανά στο τραπέζι την πιθανότητα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Η δράση του Κασσελάκη είναι διασπαστική κίνηση. Όχι η αντίδραση του κόμματος απέναντι σ’ αυτή» είπε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Τη δική του άποψη για όσα λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου θα τεθεί στο τραπέζι το ζήτημα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, «ο νικητής των εκλογών θα προκύψει στο φως , με τίμια αντιπαράθεση και με όλους παρόντες» προσθέτοντας ότι «η επιμονή μου να βαδίσουμε συντεταγμένα και χωρίς «δηθενισμούς» και αποκλεισμούς στις εκλογές, πηγάζει από την πίστη μου ότι οι μάχες δίνονται με πολιτικούς όρους στην κοινωνία».





zougla.gr